Cookie- og Privatlivspolitik
4 film og 1 tv-serie på vej med Leonardo DiCaprio

4 film og 1 tv-serie på vej med Leonardo DiCaprio

Seriemorder, FBI-agent og amerikansk præsident

Stem op!
74
Stem ned!
0
(reset)

Denne artikel blev første gang udgivet i maj 2018 - og er blevet opdateret november 2019.

Hollywoods sidste ægte filmstjerne Leonardo DiCaprio, der har haft et godt år med en af karrierens bedste præstationer i Once Upon a Time... in Hollywood, fylder i dag 45 år. Det skal fejres med et kig frem på skuespillerens spændende projekter på vej.

1. The Black Hand
DiCaprio har dramaet ’The Black Hand’ på vej, som er baseret på Stephan Taltys bog om politimanden Joe Petrosino (DiCaprio), som i starten af 1900-tallet forsøger at få skovlen under den italiensk-amerikanske bande, The Thugs. Indtil videre er DiCaprio den eneste, som er castet, og en premieredato er ikke offentliggjort endnu.

Theodore Roosevelt og DiCaprio
Theodore Roosevelt og DiCaprio ('The Aviator')

2. Roosevelt
I det kommende biografiske drama omkring præsident Theodore Roosevelt er det ingen mindre end selveste DiCaprio, der har scoret hovedrollen som præsidenten. Meget mere om biografiens plot-fokus eller om castet er ikke frigivet, men Martin Scorsese er bekræftet som instruktør og Scott Bloom som manuskriptforfatter. En premieredato er ikke fastlagt.

3. Killers of the Flower Moon
Igen skal Martin Scorsese og DiCaprio samarbejde i det kommende krimi-drama ’Killers of the Flower Moon’, der tilmed har Robert De Niro på rollelisten. Filmen finder sted i 1920’erne, hvor sagen om mordene på en række medlemmer af Osage-stammen giver anledning til opstarteb af selveste FBI. Det er endnu ikke bekræftet, hvilken rolle DiCaprio skal spille, eller hvornår filmen har premiere.

H.H. HOLMES OG DICAPRIO
Seriemorder H.H. Holmes og Dicaprio ('Django Unchained')

4. The Devil in the White City (tv-serie)
DiCaprio har længe vist interesse i at spille en slags seriemorder, så hvorfor ikke spille en af de første nogensinde dokumenteret i tv-serie-udgaven af Erik Larsons prisvindende bog 'The Devil in the White City', som handler om morderen H.H.Holmes, der også var arkitekt bag 1893s Worlds Fair. 

5. Leonardo da Vinci
Denne titel er endnu ikke bekræftet, men rygterne lyder, at DiCaprio skal spille sin navnebror - multi-kunstneren Leonardo da Vinci i en filmatisering af Walter Isaacsons (ham der også skrev 'Steve Jobs') biografi herom. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
PernilleSolouser/16711

Glæder mig syg meget til Once Upon a Time in Hollywood, nu hvor Brad Pitt også med.
At se de to store skuespillere i sammen film - Kan da næsten kun blive godt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

Jeg synes det er en fed måde at sætte det op på, især at læse jeres forskellige indtryk af filmene, og på den her måde får vi også flere film og me

40 minutter siden
Danieluser/1101785
Danieluser/1101785

"REDAKTIONEN VÆLGER: ÅRTIETS BEDSTE SUPERHELTEFILM"..hmm så vidt jeg ved er Joker ikke en superhelte film men okay...

49 minutter siden
Stine Teglgaard

Tak for feedback. Jeg kan godt se, hvordan overskriften kan have snydt på den måde. Og det kan være vi skal ædre ved den fremover så.

10 timer siden
Nete Secher

Har nok selv alle filmene 10 gange hver og læst bøgerne flere gange.
Og er nu ved at videregive det til mine børn.

10 timer siden
Sara

Jeg var teenager da Harry Potter and the Philosopher's Stone kom ud.

10 timer siden

Aktive debatter