Cookie- og Privatlivspolitik
1917 er "den bedste krigsfilm siden Saving Private Ryan"

1917 er "den bedste krigsfilm siden Saving Private Ryan"

Første reaktioner på Sam Mendes' storfilm

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Vi skal vente herhjemme vente til den 23. januar (Oscar-sæson) næste år, før vi kan se Sam Mendes' krigsdrama 1917. De første reaktioner er dog landet allerede nu. 

Her er et udpluk af reaktionerne fra en håndfuld af de anmeldere, der har set filmen ved tidlige visninger.

Krigsfilmen handler om to unge britiske soldater, der står overfor en umulig mission, da de bliver sendt dybt ind på fjendens territorium for at advare deres egne mænd om et skæbnesvangert baghold. Hvis de to fejler, vil 1600 mænd miste livet.

'1917' er desuden fortalt og filmet på en måde, der skal virke som ét langt skud – fra start til slut.

Instruktøren har tidligere stået bag film som Skyfall og American Beauty, mens '1917' er filmet af stjernefotografen Roger Deakins, der har skudt alt fra The Shawshank Redemption og The Big Lebowski til Sicario og Blade Runner 2049.

Collider
Det er en fantastisk filmisk præstation og er let frontløberen til en Oscar for Bedste fotografering. Mind blown (...) Fra første sekund af ‘1917’ til sidste billede er det total fordybelse i en anden tid og sted og det er bare en fantastisk film på alle niveauer (...). Se den på det størst mulige lærred.

New York Times
Ja, ’1917’ er kommet i slutningen af ​​Oscar-sæsonen for at smadre alles fest og æde priser for cinematography, produktion design, score, sound mixing og og lyd editing. På den måde vil denne af Sam Mendes’ spektakulære krig være en formidabel konkurrent til de tungeste priser.

We Live Entertainment
’1917’ er ikke for folk med sarte nerver. Det er en uforglemmelig, angstfremkaldende filmisk rutsjebane-tur. Sam Mendes & Roger Deakins har overgået sig selv. En virkelig unik krigsfilm, der sætter beskueren ned midt i krigen og til frontlinjerne. Et must-see på det store lærred.

Fandango
’1917’ er et enormt stykke filmkunst. Modig i sin historiefortælling, mesterlig i dets udførelse - det er spændende og følelsesladet og jeg kunne ikke fjerne mine øjne fra lærredet fra det øjeblik, den begyndte til det sekund den sluttede. Selve definitionen af ​​en film, du SKAL se på det store lærred.

IMDb
'1917' er en mesterlig undersøgelse af spænding, kunst og timing. Jeg er i ærefrygt over, hvordan Sam Mendes og Roger Deakins er lykkedes med det. Der er bestemt nomineringer til Bedste film, instruktør, cinematography og design. Eventuelt også til score og sound editing. Et stort wow.

Award Circuit
'1917' er den bedste krigsfilm siden ’Saving Private Ryan’. Årets bedste cinematography. Årtiets cinematography. Thomas Newmans orkestrale mesterværk. Sam Mendes gave til filmkunsten.

Uproxx
Hele vejen intens, ofte forfærdelig (til tider føles det som at se en egentlig horrorfilm). Jeg var skeptisk i forhold til aspektet ”et kontinuerligt skud” (...) men det fungerer virkelig til denne historie og placerer os lige der i dette helvede.

CNN
'1917' er et spektakulært og intenst stykke filmkunst. Jeg var åndeløs og anspændt i to timer. Instruktør Sam Mendes og filmfotograf Roger Deakins hensætter dig dybt i mudderet i denne forfærdelige krig.

Next Best Picture
'1917' er DEN tekniske præstation i 2019. Vi er sammen med disse mænd gennem hvert fodspor, og den er ulig nogen anden krigsfilm, du nogensinde har set før. Episk og anspændt instruktion af Sam Mendes, følelsesladet og medrivende musik af Thomas Newman og en af de bedste fra filmfotograf Roger Deakins.

1917 har biografpremiere den 23. januar 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden

Aktive debatter