Cookie- og Privatlivspolitik
Se trailers til alle ugens premierefilm

Se trailers til alle ugens premierefilm

Valhalla, Will Smith, Gerard Butler og meget mere

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Denne uges premierefilm byder på action-brag i nyt format, Peter Madsens tegneserieklassiker ’Valhalla’ som spillefilm, en dokumentarfilm om krops-positiv bevægelse, en tegnefilm om spansk films største surrealist, en danskinstrueret Gerard Butler-thriller og film om tilblivelsen af et teaterstykke.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder:


Gemini Man
Science fiction-filmen ‘Gemini Man’ byder på action, to gange Will Smith og det helt nye format 3D plus. Will Smith spiller lejemorderen Brogen, der er umulig at slå ihjel. Regeringen ønsker ham død, og sender derfor den eneste mand, der kan måle sig - en yngre klon af ham selv.

Udover Will Smith byder rollelisten blandt andet på Clive Owen, mens Ang Lee (Life of Pi) har instrueret.


Valhalla
Historien om vikingebørnene Røskva og Tjalfe, der møder de nordiske guder, genfortælles i den danske eventyrfilm ’Valhalla’, der er baseret på Peter Madsens populære tegneserier og tegnefilm fra 1986. Roland Møller spiller rollen som Thor, mens Loke spilles af Dulfi Al-Jabouri.

'Valhalla' er instruktøren Fenar Ahmads tredje spillefilm efter Ækte vare og Underverden, og det er hans hidtil største og mest ambitiøse projekt.


Fat Front
Den danske dokumentarfilm ’Fat Front’ tager kampen op mod selvhad og skam, og fejrer livsglæde, ligeværd og respekt for hinanden. Filmen følger skandinaviske kvinder fra den kropspositive bevægelse, der stolt kalder sig tykke, og viser hvordan vi alle er skønne.


Bunuel i skildpaddernes labyrint
Historien om tilblivelsen af Luis Buñuels film ’Las Hurdes: Land uden Brød’ fortælles i fantastisk stil i denne biografiske animationsfilm. Den surrealistiske filminstruktør er på fallittens rand i 1930’ernes Paris og får muligheden for at lave en dokumentar i en fjern egn af Spanien. Dette bliver en oplevelse, Buñuel ikke havde forventet.


Edmond
Komedie-dramaet Edmond fortæller historien om tilblivelsen af det store franske teaterstykke ’Cyrano de Bergerac’. Edmond Rostand befinder sig i 1897 i Paris i den uheldige situation, at han har tre uger til færdiggørelsen af et stykke, han endnu kun har titlen på. ’Edmond’ er instrueret af Alexis Michalik, der også stod bag det populære teaterstykke.


The Vanishing
Inspireret af det virkelige Flannan Isles-mysterium fra 1900 handler denne psykologiske thriller om tre mænd, der ankommer på en ubeboet ø udenfor Skotlands kyster. Da en bevidstløs mand og en kiste guld dukker op, indledes en kamp om overlevelse. Rollelisten byder både på Gerard Butler og danske Søren Malling.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Marianne Kirkovics

Billy Elliot er en smuk feel good film, om en drengs mod og kamp for at gøre noget helt anderledens end man ville forvente af en dreng fra den enge

5 timer siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

19 timer siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

23 timer siden
Miss Hearts

Erin Brockovich.

1 dag siden
Dan
Dan

Jeg stemmer på Erin Brockovich
- fordi en sand historie her skildres på bedste vis,

1 dag siden

Aktive debatter