Cookie- og Privatlivspolitik
Publikum og anmeldere enige: Joker er fremragende - og sætter salgsrekord

Publikum og anmeldere enige: Joker er fremragende - og sætter salgsrekord

Joaquin Phoenix-filmen er størst i oktober nogensinde i USA

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

På premieredagen i torsdags skrev vi, at filmen Joker var blevet hyldet af de danske anmeldere. Publikum er enige i de rosende ord, for filmen ligger dels nr. 1 på top 10 blandt brugerne på kino.dk, og 'Joker' har slået rekorden for bedste åbning af en film i USA.

Lad os starte med brugerne her på kino.dk. Filmen har med et gennemsnit på 5,5 stjerner lagt sig på en delt 1. plads sammen med Ser du månen, Daniel. Brugerne roser i deres anmeldelser filmen for sin originalitet, Joaquin Phoenix' "Oscar-værdige præstation" og flere kalder den endda for et regulært mesterværk.

Se alle brugernes anmeldelser.

Samtidig har filmen sat rekord for den bedste åbningsweekend i oktober i USA med 93,5 mio. dollars i indtjening. Det er lidt over 13 mio. mere end 2. pladsen Venom fra sidste år, der åbnede med 80,3 mio. dollars.

På verdensplan har filmen indspillet 234 mio. dollars i sin første weekend.

'Joker' har Joaquin Phoenix i hovedrollen som Arthur Fleck, der udvikler sig til den morderiske "Clown Prince of Crime", alias Jokeren, og som med tiden bliver superhelten Batmans største fjende.

Se spilletider herunder.

Joker er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Niclasuser/657053

Jeg vil ikke anbefale nogen at bruge penge, til BIO, hvad angår denne film. Den er ekstremt underlig og bør kun ses hjemme hvis man keder sig. Vi var 2 der brugte 400kr alt. inc. for at se filmen, det var ikke pengene værd. Selve filmen er kun lige OK, mere kan man ikke sige. Anmeldere???? Hvad sker der for jer?

DrJonesuser/388538

Jeg vil anbefale folk at bruge penge, til BIO, hvad angår denne film. Den er ekstremt intens og bør bestemt kun ses hjemme hvis man keder sig. Vi var 2 der brugte 400kr alt. inc. for at se filmen, det var bestemt pengene værd. Selve filmen er kun lige fabelagtig, mere kan man ikke sige. Anmeldere???? Hvad sker der for jer?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ulfuser/888759
Ulfuser/888759

Nej, det gjorde han bare ikke ......

4 timer siden
Kirsten

Ser du månen Daniel.

14 timer siden
Rebecca

Det er en klassisk pinlig episode at se Frank i sit grimme, beskidte undertøj være helt ude af den foran SÅ mange mennesker

15 timer siden
Natasja

Jeg elsker de 2 skuespillere, de havde et godt samarbejde.
En skam de ikke fortsætter....

17 timer siden
Henriette

Det er så piiiiiiinligt, da Frank giver sin svigermor en pearl necklace!

18 timer siden

Aktive debatter