Cookie- og Privatlivspolitik
Pippi Langstrømpe filmatiseres af manden bag Harry Potter

Pippi Langstrømpe filmatiseres af manden bag Harry Potter

Astrid Lindgren på engelsk

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

En pressemeddelelse fra Studiocanal er netop tikket ind med nyheden om, at Astrid Lindgrens elskede Pippi Langstrømpe skal filmatiseres med imponerende stærke kræfter bag. 

David Heyman, der har produceret alle filmatiseringerne af Harry Potter-bøgerne samt Fantastiske skabninger-filmene og de to fantastiske Paddington-film, skal fungere som producer i samarbejde med Studiocanal og the Astrid Lindgren Company, som styres af forfatterens barnebarn. 

Pippi Langstrømpe er kanon for de fleste danske børn, men skulle man ikke kende den rødhårede, bumstærke og utroligt selvstændige pige, er hun hovedkarakteren i tre bøger fra 1945-48, der endte med at blive oversat til 77 forskellige sprog og har solgt over 65 mio. eksemplarer verden over.

I 2020 fylder Pippi, Hr. Nilsson og den prikkede hest 75 år. 

Filmen har pt. hverken en premieredato, en titel, en instruktør eller skuespillere tilknyttet, men med Heyman og de øvrige kræfter på projektet, burde Lindgrens elskede karakter være i trygge hænder.

Heyman udtaler i pressemedelelsen følgende om Pippi:
”Jeg er begejstret for at arbejde (…) på denne filmatisering af den geniale og tidløse Pippi Langstrømpe. Pippi har overlevet og inspireret alle gennem sin livsgnist, karakterstyrke og hendes uovervindelige joie de vivre. Astrid Lindgrens bog er blevet oversat verden over gennem mange år - et bevis på hendes vision, som vi er fast besluttet på at hædre med en ny film.”

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren. Jeg kan stadig huske de gamle film og serien og de var fremragende for lang tid siden og når jeg viste dem til min nevø og niece for kort tid siden så synes de hun var fantastisk.

Det sjove var at den svenske udgave med en dansk fortæller inde over var langt bedre end den med danske stemmer og det samme var tilfældet for Emil fra Lønneberg. De danske stemmer kunne slet ikke matche de svenske. Hør lige den svenske "Anton" råbe EMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL...... vs den danske. Det er nærmest slet ikke en sammenligning værdig.

Jeg har i den grad nydt Pippi Langstrømpe, men Emil fra Lønneberg og Brødrene Løvehjerte var mine favoritter. Og selv i dag kan jeg nyde et afsnit med Emil.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

1 dag siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

3 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

3 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

3 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

3 dage siden

Aktive debatter