Cookie- og Privatlivspolitik
Oversigt: Events november 2019

Oversigt: Events november 2019

Forpremierer, repremierer og særvisninger

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Igen i denne måned byder biograferne på en masse spændende film og arrangementer til dig, der vil se andet end de aktuelle film. 

Vi giver dig her et overblik over de mange valgmuligheder.

Forpremiere på Terminator: Dark Fate (30/10)
Glæd dig til et gensyn med Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton og resten af holdet, når der afholdes forpremiere på den nyeste film i den legendariske sci-fi-franchise: 'Terminator: Dark Fate'.
Vises i NFB Falkoner, NFB Palads, NFB Lyngby, NFB Field’s, NFB Viborg Fotorama, NFB Esbjerg Broen, NFB Aalborg City Syd, NFB Aalborg Kennedy, NFB Aarhus C, NFB Kolding, NFB Herning, NFB Randers, NFB Trøjborg, NFB Hillerød, NFB Køge, NFB Taastrup, NFB Waves, NFB Næstved, NFB Frederikssund, NFB Nykøbing Falster, NFB Odense og CinemaxX.

Jesus is King: A Kanye West film IMAX (2/11 & 3/11)
Rapper, sangskriver, stilikon, entreprenør og nu også filmskaber… Kanye West kan det hele! Nu kan du glæde dig til at opleve alle hans talenter med suveræn lyd og den bedste billedkvalitet, når hans film 'Jesus is King' vises i IMAX-salen.
Vises i CinemaxX København og Aarhus.

Halloween event: Familien Addams (2/11)
Du og din familie kan nu møde den skrupskøre, monstrøse Familien Addams, når det holdes (u)hyggeligt event for store og små. Biografen sørger for saftevand, pølsehorn, frugt og en lille slikpose i foyeren. Og så er der præmier til den bedste udklædning, så find kostumet frem!
Vises i CinemaxX København.

Halloween event: Doctor Sleep (2/11)
Kom til forpremiere på gyserfilmen 'Doctor Sleep' og skyd fejr Halloween på mest uhyggelige manér! Så hop i din bedste udklædning, så sørger biografen for øl, pølsehorn og en lille slikpose.
Vises i CinemaxX København. 

Baronessen fra benzintanken (3/11)
Dansk Filmskat byder i denne omgang på et glædeligt gensyn med blandt andre Dirch Passer og Ghita Nørby i perlen 'Baronessen fra benzintanken', som du kan opleve den første søndag i måneden for kun 50 kr.
Vises i NFB Falkoner, NFB Palads, NFB Lyngby, NFB Field’s, NFB Viborg Fotorama, NFB Esbjerg Broen, NFB Aalborg City Syd, NFB Aalborg Kennedy, NFB Aarhus C, NFB Kolding, NFB Herning, NFB Randers, NFB Trøjborg, NFB Hillerød, NFB Køge, NFB Taastrup, NFB Waves, NFB Næstved, NFB Frederikssund, NFB Nykøbing Falster og NFB Odense.

Slayer: The Repentless Killogy (6/11)
Kom helt tæt på det legendariske rockband Slayer, når koncertfilmen 'Slayer: The Repentless Killogy' overtager lærredet og højtalerne. Gå ikke glip af denne enestående aften med den aldrig før viste film!
Vises i CinemaxX København, Aarhus og Odense.

The Lehman Trilogy fra London West End (10-12/11)
Her får du historien om firmaet, der udløste verdenshistoriens største finanskrise, når 'The Lehman Trilogy' vises live fra London West End som del af National Theatre Lives 10-års jubilæum.
Vises i CinemaxX København, Aarhus og Odense.

42nd Street – The Musical (10/11)
Oplev den Tony-prisvindende musical, der er en genopsætning af en amerikansk klassiker, der er så smuk, at det næsten gør ondt… Forbered dig på et væld af ikoniske sange og rendyrket musical-magi!
Vises i CinemaxX København, Aarhus og Odense.

EsportBio: League of Legends World Finals 2019 (10/11)
Kalder alle League of Legends-fans! Giganterne støder sammen i et brag af en finale, der lægger op til regulært esport-drama. Det skal selvfølgelig opleves i den helt rigtige stemning på det store lærred! Biografen sørger for en gratis Coca Cola Zero og sjove konkurrencer undervejs.
Vises i Imperial, NFB Kolding, NFB Aarhus C, NFB Aalborg Kennedy, NFB Esbjerg Broen og NFB Odense.

TøseTirsdag: Last Christmas (12/11)
Der bydes velkommen med et glas bobler i foyeren. I salen venter en lille slikpose og lodtrækning om lækre præmier inden forpremieren på 'Last Christmas'.
Vises i CInemaxX København, Aarhus og Odense.

Everybody's Everything (12/11)
Kom helt tæt på den afdøde rapper og musikgenreopfinder Lil Peeps liv, når der inviteres til den verdensomspændende fan-visning af dokumentaren 'Everybody's Everything'.
Vises i CinemaxX København, Aarhus og Odense.

Shakira in Concert: El Dorado World Tour (13/11)
Er du vild med det medrivende hits 'Whenever, Whenever', 'Hips don't lie' og 'Waka Waka'? Så vil koncertfilm med Shakira giver dig en enestående performance på det store lærred...
Vises i CinemaxX København, Aarhus og Odense.

Depeche Mode: Spirits in the Forest (21/11)
Du inviteres hermed til en eksklusiv visning af den visuelt imponerende koncertfilm, der giver et unikt indblik i musikkens magt fortalt gennem seks særlige Depeche Mode-fans fra hele verden.
Vises i NFB Palads, NFB Lyngby, NFB Field’s, NFB Viborg Fotorama, NFB Aalborg Kennedy, NFB Aarhus C, NFB Kolding, NFB Herning, NFB Randers, NFB Hillerød, NFB Køge, NFB Taastrup, NFB Waves, NFB Næstved, NFB Frederikssund, NFB Nykøbing Falster, NFB Odense og CinemaxX.

Billy Connolly: The Sex Life of Bandages (21/11)
Den legendariske skotte og stand-up-komiker, Billy Connolly, kommer på det store lærred med et genialt og hylende morsomt one-man-show.
Vises I CinemaxX København.

The Sound of Music (24/11)
Glæd dig til visningen af en af de populæreste musicals i verden 'The Sound of Music' i anledning af Christopher Plummers 90-årsfødselsdag. Restaureret i 4K.
Vises i CinemaxX København, Aarhus og Odense.

INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium 1991 (27/11)
Koncert fra bandets storhedstid med Michael Hutchence som forsanger. INXS står bag hits som 'Need You Tonight', 'Never Tear Us Apart' og 'New Sensation', som alle kan opleves i denne koncertfilm restaureret i 4K.
Vises i CinemaxX København, Aarhus og Odense.

Apocalypse Now: Final Cut 2D IMAX (28/11)
Den Oscarvindende ’Apocalypse Now’ er tilbage – endnu skarpere end før. Francis Ford Coppola har klippet filmen i en Final Cut og for første i IMAX.
Vises i CinemaxX København og Aarhus.

Forpremiere på Knives Out – Var det mord (28/11)
Kom til eksklusiv forpremiere på krimien 'Knives Out – Var det mord' og vær med til at løse mysteriet om et pludseligt dødsfald, der drastisk ændrer en 85-års fødselsdag og sætter en hel familie under lup.
Vises i CinemaxX København, Aarhus og Odense. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

8 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

9 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

18 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

18 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

23 timer siden

Aktive debatter