Cookie- og Privatlivspolitik
Her er det nye hold til The Matrix 4

Her er det nye hold til The Matrix 4

Skal Marvel-skuespiller være en ny Neo?

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Sidste måned blev det bekræftet, at 'The Matrix 4' er på vej, og nu er holdet til den store sci-fi for alvor ved at blive sat.

Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss er allerede blevet bekræftet til at vende tilbage i deres velkendte roller som Neo og Trinity, ligesom at Jada Pinkett Smith også rygtes til at dukke op som Niobe for tredje gang.

Men flere nye ansigter er også klar til at træde ind på den store sci-fi arena, således er både Yahya Abdul-Mateen II kendt fra bl.a. Aquaman, og How I Met Your Mother-stjernen Neil Patrick Harris begge ombord. 

Men til den nye altoverskyggende hovedrolle, som en kvindelige Neo-karakter, ser Jessica Henwick ud til at være den udvalgte.

Skuespilleren fik sit gennembrud i Marvel-serien 'Iron Fist' i rollen som Coleen Wing og som en del af The Sand Snakes i 'Game of Thrones', og står næste år til at skulle medvirke i en anden science fiction-storfilm, nemlig Godzilla vs. Kong.

Det er den ene del af Wachowski-søskendeparret, Lana, der står til alene at skulle videreføre Matrix-sagaen i sit kommende fjerde kapitel.

The Matrix 4 forventes at få premiere i 2022. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gustav

Det bare luksus jo

3 timer siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

15 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

4 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

4 dage siden

Aktive debatter