Cookie- og Privatlivspolitik
Her er det nye hold til The Matrix 4

Her er det nye hold til The Matrix 4

Skal Marvel-skuespiller være en ny Neo?

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Sidste måned blev det bekræftet, at 'The Matrix 4' er på vej, og nu er holdet til den store sci-fi for alvor ved at blive sat.

Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss er allerede blevet bekræftet til at vende tilbage i deres velkendte roller som Neo og Trinity, ligesom at Jada Pinkett Smith også rygtes til at dukke op som Niobe for tredje gang.

Men flere nye ansigter er også klar til at træde ind på den store sci-fi arena, således er både Yahya Abdul-Mateen II kendt fra bl.a. Aquaman, og How I Met Your Mother-stjernen Neil Patrick Harris begge ombord. 

Men til den nye altoverskyggende hovedrolle, som en kvindelige Neo-karakter, ser Jessica Henwick ud til at være den udvalgte.

Skuespilleren fik sit gennembrud i Marvel-serien 'Iron Fist' i rollen som Coleen Wing og som en del af The Sand Snakes i 'Game of Thrones', og står næste år til at skulle medvirke i en anden science fiction-storfilm, nemlig Godzilla vs. Kong.

Det er den ene del af Wachowski-søskendeparret, Lana, der står til alene at skulle videreføre Matrix-sagaen i sit kommende fjerde kapitel.

The Matrix 4 forventes at få premiere i 2022. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.