Disney genindspiller også Snehvide og de syv små dværge

Instruktør er fundet - men hvem skal være Disney-prinsessen?
Billede
(© Disney Pictures)

Disney er i fuld gang med at genindspille flere af deres klassikere, i år har vi både fået Dumbo, Aladdin og Løvernes konge. Til næste år får vi bl.a. Mulan.

Men nu meddeler DisInsider, at Disney starter optagelserne til et remake af 'Snehvide og de syv dværge' til marts næste år, med en mulig premiere i oktober 2021.

Instruktør Marc Webb, der tidligere har lavet The Amazing Spider-Man, er udset til at stå bag kameraet, mens Erin Cressida Wilson (The Girl on the Train) står for manuskriptet.

Ydermere skulle det Oscar-vindende sangskrivere Benj Pasek and Justin Paul skrive ny musik til filmen, ligesom de seneste gjorde det med 'Aladdin'.

Historien melder endnu intet om, hvem der skal spille den ikoniske Disney-prinesse, eller hvem, der mon kan indtage rollerne som Dumpe eller Gnavpot. Det burde dog blive offentliggjort snart.

Af andre kommende Disney-genindspilninger venter bl.a. 'Den Lille Havfrue', 'Pinocchio', 'Klokkeren fra Notre Dame' og 'Lilo & Stitch', ingen af de tre sidstnævnte har dog fået tilknyttet en instruktør.

Den første filmudgave af Snehvide og de syv små dværge så dagens lys i 1937.