Cookie- og Privatlivspolitik
5 vanvittige øjeblikke fra Zombieland vi aldrig glemmer

5 vanvittige øjeblikke fra Zombieland vi aldrig glemmer

Fra zombie-klovn til banjo-drab

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

I år er det 10 år siden, at gyserkomedien Zombieland indtog verden med både veloplagt humor og løbende zombier i massevis.

Nu er opfølgeren Zombieland: Double Tap aktuel i biografen. I den forbindelse kigger vi tilbage på den første film og peger på fem af de bedste scener.

Se spilletider til 'Zombieland: Double Tap' herunder:I 'Zombieland: Double Tap' står de fire zombie-dræbere overfor helt nye og udviklede udgaver af de levende døde, mens de på deres vej også møder andre overlevende mennesker.

Det originale firkløver er tilbage i deres respektive roller, hvorfor du kan se frem til et gensyn med Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson og Abigail Breslin, mens det igen er Ruben Fleischer, der instruerer.

Her er 5 vanvittige scener fra den første film, vi aldrig glemmer:Den blodige åbningsscene i slowmotion
Både den groteske humor og den blodige zombie-splat er medrivende på plads i filmens vilde åbningsscene, der således udfolder zombie-apokalypsen i detaljerig super slowmotion og samtidig sætter stemningen morsomt op for resten af filmen.

Her får man således serveret alt fra sulte zombier i fuldt firspring, videre til blodspyttede drab og ikke mindst en levende død-stripper på farten efter en løbende kunde med pengesedler flyvende i luften.Zombie-klovn og vild forlystelsespark-scene
En af de morsomste scener i filmen - der leverer op til flere opfindsomme zombie-drab - er da vores zombie-helte besøger en forlystelsespark, som er godt og grundigt indtaget af levende kadavere på speed.

En af denne scenes mest mindeværdige øjeblikke er – udover en munter Woody Harrelson på bersærkergang i en rutsjebane – zombie-klovnen, der bliver smadret af Jesse Eisenbergs karakter med en stor hammer.En lastbil fyldt med Twin... Snowballs
Woody Harrelsons kække og selvsikre Tallahassee har et yderst blødt punkt for de søde Twinkies. Men hvad gør man så lige, når Jorden er ved at gå helt til hundene, og produktionen af den lækre snack er ophørt?

Jo, man er simpelthen så uheldig at falde over en lastbil fyldt til randen med... ikke Twinkies, men derimod Snowballs, der således vælter ud. Det er han ikke just begejstret for. En både sjov, overraskende og mindeværdig scene.Banjo-drab, hækkesaks-splat og baseball-smadder
’Zombieland’ er fyldt med vild zombie-splat. En af de scener, hvor det virkelig går blodigt for sig, er scenen i indkøbscentret, hvor Tallahassee i den grad får sit at se til, når han og de andre bliver angrebet af de levende døde fra alle sider.

Således er det bare med at være opfindsom og tage de utraditionelle våben i brug, man lige har ved hånden. Det tæller således bl.a. både et baseballbat, en banjo og ikke mindst en hækkesaks.Bill Murrays overraskende cameo
En af filmens helt store og ikke mindst morsomme overraskelser er scenen, hvor Bill Murray dukker op i en cameo som sig selv forskanset i et stort hus og udklædt som en zombie.

Han tilfører den allerede sjove film sin vanlige Bill Murray-charme og underspillede humor, der virkelig klæder filmen samtidig med, at man også her får et fint lille åndehul i den ellers dejligt tempofyldte film.

Køb dine billetter til 'Zombieland: Double Tap' herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henriette

Det er ikke twinkies i Hostess bilen. Det er snow balls. At de to snacks er lige.. Øhm.. Ikke efter min smag er én ting. Men den udtalelse gør ikke noget for filmen, og forfatteren bør straks gense filmen.

Bjarke Friis Kristensen

Ja, den scene har vi da husket helt forkert. Det er hermed rettet. Tak for at huske bedre end os.

Tanjauser/839581

Personen, der har strikket disse fem ting sammen, har fuldstændig misforstået scenen med Twinkies .. altså i en sådan grad, at det får mig til at tro, at man ikke har set scenen.

Bjarke Friis Kristensen

Ja, den scene har vi da husket helt forkert. Det er hermed rettet. Tak for at huske bedre end os.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

5 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

12 timer siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

4 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

4 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter