Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i november

5 film du skal se i november

Romantik, rumvæsner og racerløb

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Så er vi klar med brugernes top fem over de mest ventede film i november. På listen finder man både neglebidende bildrama, juleromantik, Stephen King-gys, frække får og dansk komedie.

Man kan altså oplede den episke dyst mellem Ford og Ferrari i Le Mans '66, varme sig i selskab med Emilia Clarke i Last Christmas eller følge et legendarisk søslag i Midway.

Du kan også glæde dig til gensyn med The Overlook Hotel og Dan Torrance i Doctor Sleep eller tage med stopmotion-fårene til det ydre rum i F for får 2: Fårmageddon.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder:


1. Le Mans '66 (92%)
'Le Mans '66' fokuserer på optakten til det episke 24-timers Le Mans-løb i 1966, hvor hovedrollerne spilles af Christian Bale og Matt Damon. Instruktøren James Mangold stod også bag den biografiske film Walk the Line.

Ford Motors har besluttet at udvikle en racerbil, der kan vinde løbet, og det bliver starten på en hæsblæsende dyst mellem dem og Ferrari, og det handler nu ikke længere kun om det rigtige bildesign – men også den rigtige racerkører.


2. Last Christmas (91%)
Den romantiske julefilm har Emilia Clarke fra 'Game of Thrones' i hovedrollen overfor den charmerende Henry Golding, kendt fra Crazy Rich Asians. Instruktøren lavede også hitkomedien Bridesmaids og lover Wham!-sange i stride strømme.

Den unge Kate har det med at træffe et utal af dårlige beslutninger og kæmper sig gennem tilværelsen – indtil hun møder den perfekte Tom, der varmer alt op.


3. Doctor Sleep (89%)
Gyseren 'Doctor Sleep' foregår 40 år efter Stanley Kubricks klassiker The Shining og er også baseret på en roman af Stephen King. Hovedrollen spilles af Ewan McGregor, og instruktøren Mike Flanagan er især kendt for sidste års serie-succes 'The Haunting of Hill House'.

Dan Torrance er blevet voksen, men han hjemsøges (bogstavelig talt) stadig af de traumatiserende hændelser i hans barndom. Han er nu den eneste, der kan redde pigen Abra, der også har overnaturlige evner, fra en ond kult, der jagter udødeligheden.


4. F for får 2: Fårmageddon (89%)
Familiefilmen er efterfølgeren til den anmelderroste F for får, der baserer sig på serien af samme navn, hvor bagmændene også er kendt for andre distinkte stopmotion-film som Flugten fra hønsegården og Walter og Trofast - det store grøntsagskup.

Et mystisk rumvæsen styrter ned nær gården, og det rebelske får Shaun gør det til sin mission at bringe den intergalaktisk besøgende hjem igen – men en uhyggelig organisation er også på sporet…


5. Midway (87%)
Det historiske drama 'Midway' gengiver det ikoniske søslag mellem den amerikanske og japanske flåde under Anden Verdenskrig med et ensemble-cast bestående af blandt andre Luke Evans, Woody Harrelson og Nick Jonas.

Slagets begivenheder fortælles gennem de modige krigskommandanter og piloter, der er formåede at vende krigens gang kort tid efter Pearl Habor. Instruktør Roland Emmerich står bag andre store værker som Independence Day, 2012 og The Day After Tomorrow

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

1 time siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

5 timer siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

2 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

2 dage siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

2 dage siden

Aktive debatter