Cookie- og Privatlivspolitik
5 af de mest blodige gyserfilm nogensinde

5 af de mest blodige gyserfilm nogensinde

Vi gyser løs i hele oktober måned

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Det er oktober og altså den mest hellige af alle årets måneder blandt horrorfans. Vi kommer i den forbindelse med vores bud på en række gyserfilm, I kan uhygge jer med.

Vi lægger ud med fem skrækfilm, der måske ikke just er de mest uhyggelige i horrorland. Til gengæld er de nogle af de mest blodige.

Så hvis I har lyst til at mæske jer i kaskader af blod her i oktober måned, er her således fem bud på, hvilke film, I skal kaste jer over.Braindead (1992)
Før Peter Jackson instruerede den monumentale The Lord of the Rings-trilogi på et ligeledes monumentalt budget lavede den newzealandske instruktør et par ret så skøre lavbudget-film – bl.a. den absurde ’Bad Taste’, den rablende ‘Meet the Feebles’ og ikke mindst den særdeles blodige ‘Braindead’.

I filmens spruttede og blodindsmurte finale blev der nemlig brugt adskillige liter falskt blod. Der er bestemt en grund til, at filmen er kendt som en af de blodigste nogensinde. Og dem, der har set den groteske film, glemmer nok heller ikke den såkaldte plæneklipper-scene, hvor der bliver pumpet hele 11 liter blod ud på publikum i sekundet!


 
Evil Dead (2013)
Denne genindspilning – eller fortolkning om man vil – af Sam Raimis dæmonbesatte gyserfilm er ikke kun klam, ulækker og uhyggelige, men i den grad også blodig. Det hele stikker da for alvor af i filmens finale, hvor det regner med blod ned over vores heltinde, der går til stålet med en brummende motorsav.

Ifølge filmens instruktør, Fede Alvarez, brugte de i denne afsluttende scene voldsomme mængder af falsk blod. Ifølge ham nemlig hele 190.000 liter blod. Og det var 190.000 liter blod! Kan det virkelig passe? For det lyder ret så vildt, men det er denne blodindsmurte finale så absolut også.The Shining (1980)
Stanley Kubricks gysende mesterværk baseret på bogen af Stephen King er overordnet ikke videre blodig. Filmen er nemlig bl.a. rig på sin del af urovækkende og snigende grumme scener, der ikke byder på blod. Bl.a. involverer disse scener en intens jagt i en sneklædt labyrint, hvor Jack Nicholsons karakter jagter sin lille familie med en økse.

Men én af filmens mange ikoniske scener tager dog i den grad kegler, hvad blod angår. For her åbner The Overlook Hotels elevatordøre sig nemlig op, mens i hundredvis af mørkerødt blod vælter ud. Voldsomt, dragende og ikke mindst blodigt.The Descent (2005)
Denne grottegyser slår sig måske ikke generelt på splattede scener fyldt med blod, men mere på både klaustrofobiske, uhyggelige og intense scener, hvor en gruppe kvinder kommer på afveje i nogle dystre grotter under jorden.

Men når filmen så leverer sine litervis af blod, er der altså heller ikke sparet på den røde væske. For en af filmens heltinder ender nemlig i en underjordisk sø af klistret blod med hele sin krop dykket ned under den skvulpende overflade.Piranha 3D (2010)
Det er individuelt, hvor uhyggelig man synes, at blod på film er.
I denne genindspilning af Joe Dantes ‘Piranha’ fra 1978 er det dog ligeså meget den grovkornede humor som uhyggen, der dyrkes. Det skorter af den grund bestemt ikke på brugen af falsk blod.

For når flokken af bistre og ikke mindst sulte piratfisk mæsker sig igennem sagesløse badegæster og bikini-klædte kvinder fosser blodet ud af alle kropsåbninger. Vandet males med andre ord rødt, mens ofrene splittes ad i sorthumoristiske stykker af kød og indvolde.

Lyt også til nogle af vores gyser-podcasts ved at klikke på billederne herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Barbara

Hej! Jеg invitегeг dig til Sеx Сlub -> http://xxlady.xyz

2 timer siden
Barbara

Lоkаle mødre har bгug foг аnоnym SEX!
Вагe bеsкed оg bede om at kneрре!

http://xxlady.xyz

2 timer siden
Barbara

Hеj! Веsøg min sidе i Seх Club > http://xxlady.xyz

2 timer siden
Barbara

Invitаtion til Seх Сlub -> http://xxlady.xyz

2 timer siden
Barbara

Неj! Jеg invitегeг dig til Sex Club --> http://xxlady.xyz

2 timer siden

Aktive debatter