10 nye og uhyggelige gyserfilm du skal se til Halloween

Film til årets horror-højtid (sponsoreret)
Billede
(© The Possession of Hannah Grace / Screen Gems)

Halloween nærmer sig - og gyserfans gør sig klar til at fejre den (u)hyggelige højtid. Det kan man passende gøre på Blockbuster.dk, der har et stort udvalg af gysertitler til en hver smag.

Vi præsenterer her 10 nyere, skræmmende gyserfilm, som du kan finde på Blockbuster.dk.

 

Annabelle Comes Home (2019)

Den dæmoniske dukke fra ’The Conjuring’ er tilbage. Annabelle står bag lås og slå i de paranormale efterforskere Warrens kælder. Men da barnepigens veninder går derned, vækker hun ikke kun Annabelles kræfter til live, men også alle kælderens andre dæmoniske artefakter slippes løs.

’Annabelle Comes Home’ er til dig, der trænger til et effektivt dukkegys fyldt med andre paranormale eksistenser.

Filmen følger op på Annabelle og Annabelle: Skabelsen.

Se filmen her.

3 from Hell (2019)

Rob Zombies længe ventede opfølger og sidste del i sin trilogi om seriemorderne The Firefly-Family. Efter hændelserne i House of 1000 Corpses og The Devil’s Rejects sidder Otis, Baby og Captain Spaulding nu i spjældet.

Men da Otis slipper fri, venter der en sidste tur for den forskruede familie.

’3 From Hell’ er til dig, der godt kan lide beskidt, støvet og ubehagelig western-horror.

Se filmen her.

The Hole in the Ground (2019)

Den britiske gyser blev efter Sundance udråbte til en af årets mest skræmmende gysere – og nu kan du selv fælde din dom!

Filmen følger Sarah, hvis søn Chris begynder at opføre sig mærkeligt, og det tyder på, at det er noget med et mystisk jordfaldshul at gøre i den nærtliggende skov. Men er det blot noget, Sarah forestiller sig, eller er Chris virkelig syg?

’The Hole in the Ground’ er til dig, der kan lide overnaturligt gys og creepy børn på film – men med et twist!

Læs også vores interview med instruktør og forfatter Lee Cronin her.

Se filmen her.

The Gallows: Act II (2019)

Da Ana Rue skifter til en prestigefyldt skole, møder hun en ondsindet ånd, da hun deltager i en viral udfordring.

Filmen er en opfølger til The Gallows, der også tog udgangspunkt i nogle elevers opsætning af et skoleskuespil.

’The Gallows: Act II’ er til dig, der godt kan lide en okkult gyser med ånder og skildret i en uhyggelige found footage-stil.

Filmen har netop fået streaming-premiere den 25. oktober verden over.

Se filmen her.

Halloween (2018)

En direkte opfølger til den originale klassiker 'Halloween' fra 1978, der sletter fortsættelserne og sætter historien 40 år senere.

Den nu paranoide Laurie Strode er klar til det endelige opgør med den maskerede morder Michael Myers, der ødelagde hendes liv for så mange år tilbage.

’Halloween’ er til dig, der kan lide 80’ernes slasher-film sat i en nutidig kontekst, og så har den oprindelige skaber John Carpenter tilmed komponeret musikken til det nye kapitel.

Gyseren bliver den første af en ny trilogi - således kommer ’Halloween Kills’ og ’Halloween Ends’ i hhv. 2020 og 2021.

Se filmen her.

Us (2019)

En af årets absolut bedste gyserfilm kan nu opleves på Blockbuster. Manden bag er Jordan Peele, som forrige år stod bag den Oscar-vindende 'Get Out', og som med ’Us’ igen leverer en kringlet, mystisk, morsom og uhyggelig gyser-oplevelse.

Filmen følger en familie, der i deres sommerhus en sen aften får besøg af, hvad der tyder på at være deres dobbeltgængere.

’Us’ er til dig, der kan lide gyserfilm, der både byder på blod, men også efterlader dig med et puslespil, som du selv må få samlet efterfølgende.

Se filmen her.

The Curse of La Llorona (2019)

Med samme stil og grundstemning er ’The Curse of La Llorona’ en del af The Conjuring-universet, der udforsker en gammel latinamerikansk myte om Den grædende kvinde.

Genfærdet La Llorona siges at have druknet sine børn og taget sit eget liv som hævn for hendes mands utroskab, og nu lever hun videre for al eftertid på jagt efter andres børn for at erstatte sit tragiske tab.

I 1970’erne Los Angeles udser La Llorona sig en enlig kvindes børn, og de må nu tage kampen op mod det dæmoniske ånd.

’The Curse of La Llorona’ er til dig, der er vild med The Conjuring-filmenes paranormale uhygge og sitrende stemning og chok.

Se filmen her.

Pet Sematary (2019)

Baseret på Stephen Kings forfærdende bestseller fortæller ’Pet Sematary’ (Dyrkirkegården) historien om familien Creed, der flytter til Maine.

Da familiens kat bliver kørt ned på den nærtliggende trafikerede vej, hjælper den flinke nabo Jud med at begrave den – og den næste dag er katten tilbage og lys levende igen.

Området gemmer nemlig på en hemmelighed, der kan bringe det levende tilbage fra de døde. Men er det nu også en god ide?

’Pet Sematary’ er for dig, der er vild med Stephen King og nød den første filmatisering fra 1989.

Se filmen her.

The Void (2016)

En gruppe mennesker bliver fanget på et øde hospital, der omringes af mystiske kutteklædte skikkelser, og i takt med, at panikken breder sig, tager de underlige omstændigheder til.

Skrækfilmen er rig på fede, praktiske splatter-effekter, slimede monstre, og ikke mindst en urovækkende dommedagsstemning.

’The Void’ er for dig, hvis du er vild urovækkende stemning og splat, der går helt ud John Carpenter og David Cronenbergske dimension.

Se filmen her.

 

The Possession of Hannah Grace (2018)

En eksorcisme går galt og tager livet af en ung kvinde. Hun ender på hospitalets lighus, og herefter begynder nattevagten Megan Reed at se skræmmende ting på stedets gange om natten. Og hun begynder at mistænkte liget for at være besat.

Hovedrolle Shay Mitchell er kendt fra tv-serien ’Pretty Little Liars’ og får her sin første hovedrolle på film.

’The Possession of Hannah Grace’ er for dig, der skræmmes af eksorcisme, onde ånder og uhyggelige besættelser. 

Se filmen her.