Vil Robert Pattinsons Batman møde Joaquin Phoenix’ Joker?

Rygter om møde mellem ærkefjenderne
Billede
(© Warner Bros. )

Robert Pattinson er den seneste skuespiller til at have påtaget sig rollen som Bruce Wayne/Batman i den kommende The Batman, hvor han skal spille en ung udgave af nattens rider.

Hans ærkefjende, den gale Joker, kommer til at sprede kaos på det store lærred lige om lidt i sin første solofilm med selveste Joaquin Phoenix i titelrollen.

Der er altså allerede meget at glæde sig til for fans af DC’s mørkere hjørne! Og nu er der måske endnu mere at se frem til…

Robert Pattinson kom nemlig til at smide en henkastet kommentar om Joaquin Phoenix i sit seneste interview med Variety, som han dog hastigt bad om at få udstreget igen:

"Oh shit… Jeg burde virkelig ikke sige det. Jeg er så vant til pæne arthouse-film, hvor man kan se filmen tre gange og stadig ikke vide, hvad den handler om," uddyber skuespilleren som undskyldning for, hvorfor han ikke er vant til at tænke på potentielle spoilers.

Det er altså ikke til at vide, hvad han egentlig sagde, men den mystiske kommentar har alligevel fået fans verden over til at spekulere i planer om, at Pattinsons Batman og Phoenix’ Joker måske får et crossover ude i fremtiden.

Joker-instruktøren Todd Phillips har da også så godt som bekræftet, at han er interesseret i endnu en film med Phoenix i titelrollen. Den unge Bruce Wayne medvirker også kort i traileren til Joker.

Hverken 'Joker' eller 'The Batman er en del af det udvidede DC-univers (DCEU), hvor Bruce Wayne spilles af Ben Affleck i Justice League og Batman v Superman, og Jared Leto er den klovnesminkede superskurk.

Der er altså rig mulighed for, at de kan få en crossover! Selvom Warner Bros. ikke har bekræftet noget endnu.

Joker får premiere den 3. oktober 2019.

The Batman får premiere den 24. juni 2021.