Se trailers til alle ugens premierefilm

Et blodigt gys, en Cannes-vinder og en legendarisk fodboldspiller
Billede
(© Scanbox)

Ugens premierefilm byder blandt andet på ondskab og blod i anden del af Stephen King-gyset ’It’, Antonio Banderas og Penélope Cruz i et spansk drama, og ikke mindst et portræt af fodboldlegenetden Diego Maradona.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder:


It del 2
Gyseren 'It del 2' (It: Chapter Two) er efterfølgeren til den populære filmatisering af Stephen Kings roman It.

27 år efter Tabernes klub tog kampen op imod "Det onde", er monstret tilbage i Derry, og de nu voksne venner må sammen se den rene ondskab i øjnene endnu en gang.

Titelkarakteren spilles igen af svenske Bill Skarsgård, og del 2 byder også på flere Hollywood-stjerner i form af Jessica Chastain, Bill Hader og James McAvoy.

 


Diego Maradona
Denne dokumentarfilm handler om den legendariske fodboldspillers fortid i den italienske klub S.S.C. Napoli, i årene 1984 til 1991. Perioden inkluderede blandt andet to verdensmesterskaber, en kærlighedsskandale, kokainafhængighed og mafiainvolvering.

’Diego Maradona' er instrueret af Asif Kapadia, der også instruerede sportsdokumentaren Senna og musikdokumentaren Amy, og er konstrueret fra over 500 timers aldrig før sete optagelser.

 


Smerte og ære
Dramaet ’Smerte og ære' er en semibiografisk skildring af den spanske mesterinstruktør Pedro Almodóvar. Antonio Banderas spiller filminstruktøren Salvador Mallo, der må reflektere over de valg han har truffet gennem livet, da hans fortid og nutid ramler sammen.

Banderas vandt skuespilsprisen på Cannes filmfestival for rollen, og instruktøren kendes blandt andet for de Oscar-vindende Alt om min mor og Tal til hende. Også Penélope Cruz (Volver) er med, i rollen som Salvadors mor.