Se trailers til alle ugens premierefilm

Secret Service-action, arrige alligatorer og franske forfattere
Billede
(© Angel Has Fallen/Nordisk film)

Ugens premierefilm byder på hårdtslående action med Gerard Butler og Morgan Freeman, glubsk gys med en række dødsensfarlige alligatorer, og til den lettere side finder vi fransk komedie om kampen mellem bogbranchen og bloggerne.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder:


Angel Has Fallen
Gerard Butler er tilbage i rollen som den hårdtslående agent Mike Banning i tredje kapitel af action-franchisen bestående af Olympus Has Fallen og London Has Fallen.

I denne runde beskyldes han for det nyeste attentatforsøg på USA’s præsident, der spilles af Morgan Freeman, og det er nu op til ham selv at rense sit navn – selvom alle beviserne peger på ham.



Crawl
Kvinden Haley drager til sin hjemby i Florida for at lede efter sin far, der er forsvundet i en voldsom orkan. Han dukker op hårdt såret i familiehusets kælder, men den stødt stigende vandstand fører en række rædsler med sig: glubske alligatorer.

Haley og hendes far må nu kæmpe for deres liv mod krybdyrene i filmen, hvis instruktør også står bag bl.a. Piranha 3D.



Mellem linjerne
Den ellers succesfulde forfatter Leonard kommer i problemer, da hans selvbiografiske romaner stopper med at sælge så godt som før. Grunden er strømmen af nye bloggere, der truer hele bogbranchens fundament.

'Mellem linjerne' rammer ned i digital angst og en industri i forandring, komisk fortalt med referencer til alt fra Star Wars til filosoffen Theodor Adorno.