Hvor kragerne vender: Ny stjernespækket dansk film på vej

Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen og Jens Jørn Spottag i kommende drama
Billede
(© Jess Bang)

En ny dansk film med en stærk rolleliste er på vej.

’Hvor kragerne vender’ beskrives som et humoristisk drama, og handler om den unge kvinde Laura, der flytter til København for at skabe et nyt liv som forfatter. Da hendes bror skal giftes, bliver hun dog tvunget til at vende hjem.

Tilbage i hjembyen opdager hun, at hendes plads i familien er blevet taget af hendes barndomsfjende. Laura må nu indse, at hun ikke kan løbe fra sin fortid, uanset hvor meget hun prøver.

I hovedrollen findes Rosalinde Mynster, som vi blandt andet kender fra I krig & kærlighed og tv-serien ’Badehotellet’. Lauras mor spilles af Bodil Jørgensen, der også snart er aktuel med Avaz-brødrenes Kollision, mens Ser du månen-aktuelle Jens Jørn Spottag spiller far. Også Anne Sofie Wanstrup, Adam Ild Rohweder, Thomas Hwan (Bedrag) og Jesper Groth er på rollelisten.

'Hvor kragerne vender' er første spillefilm fra instruktøren Lisa Jespersen, der fik stor ros for sin afgangsfilm ’September’, da hun blev færdiguddannet fra Den Danske Filmskole i 2017. Hun har skrevet manuskriptet sammen med Sara Isabelle Jønsson, der også var medforfatter på ’September’.

Optagelserne til Hvor kragerne vender er netop gået i gang, og filmen forventes at få biografpremiere i efteråret 2020.