Cookie- og Privatlivspolitik
”Den fedeste filmoplevelse i mit liv” - Avengers: Endgame kan nu ses i hjemmebiografen

”Den fedeste filmoplevelse i mit liv” - Avengers: Endgame kan nu ses i hjemmebiografen

Superheltefilmen kan nu ses på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Superheltefilmen Avengers: Endgame er det fjerde og sidste kapitel i serien med de oprindelige superhelte som Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America.

Handlingen tager udgangspunkt i de forfærdelige hændelser i forgængeren, Avengers: Infinity War, hvor den mægtige Thanos samlede alle Evighedssten og med et fingerknips udryddede halvdelen af alt liv i universet. Knækket og med dårlige odds må de resterende helte samles en gang for alle til et endeligt og episk opgør.

Filmens imponerende rollebesætning tæller adskillige skuespillere fra de tidligere film, men mest prominente er selvfølgelig Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth og Mark Ruffalo i deres ikoniske roller.

'Avengers: Endgame' kan købes fra 26. august og lejes fra 5. september på Blockbuster.dk.'Avengers: Endgame' indtager desuden en yderst flot tredjeplads på vores top 100 over brugernes favoritfilm. Den har også fået adskillige flotte anmeldelser med på vejen fra den front.

Herunder er et udsnit af brugernes anmeldelser:

★★★★★★
- Bedste film jeg nogensinde har set!!!! Wow!!!! Den levede op til forventningerne! Det er tydeligt, hvor enormt gennemtænkt Marvel-filmene er. Filmen er velskrevet, og der bliver ikke sparet på action. Det var den fedeste filmoplevelse i mit liv. (Im Steph)

★★★★★★
- ’Avengers: Endgame’ har det hele. Den er sindssygt god. Og er helt vildt underholdende. Den skal bare ses. Seks stjerner herfra. (Niclas)

★★★★★★
- Mesterværk! Simpelthen et mesterværk! (Cisco)

★★★★★★
- Ingen over, ingen ved siden af. Det bliver ikke federe, vildere eller større end dette. Er du gal en rutsjebane tur. SE DEN! (Arne)

★★★★★★
- Super film. Virkelig gennemført og både overraskende og underholdende. (Jasper)

★★★★★★
- Så bliver det ikke større! Hold nu op for en afslutning på MCU! Jeg ved godt, at det hele fortsætter efter dette punktum som er ’Avengers: Endgame’, men for mig var det slutningen og kulminationen på MCU, som vi kender det. Kan kun anbefales til alle, der elsker Marvels film! (Mikkel)

★★★★★★
- Bedste film i år! Genial film og en fed slutning på dette kapitel med de sejeste superhelte! (Witze)

★★★★★★
- Fantastisk! ’Avengers: Endgame’ skuffede ikke efter to års ventetid! (Malene)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Oscar

Hvis man har en hjemmebiograf og ser film på Blockbuster, eller en eller anden streamingside, så har man spildt sine penge.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter