Cookie- og Privatlivspolitik
Bruce Springesteen fylder 70 år: Ny film om bossens musik på vej

Bruce Springesteen fylder 70 år: Ny film om bossens musik på vej

Se traileren til 'Blinded by the Light'

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

I dag fylder den legendariske rockmusiker Bruce Springsteen 70 år. Snart får en britisk film med hans musik i fokus premiere, når Blinded by the Light rammer biograferne om en måned.

Se traileren nederst.

Manden, der er kendt som The Boss blandt fans verden over, står bag hits som 'Born in the USA' og 'Dancing in the Dark' og er blandt de mest indflydelsesrige musikere i verden. Hans force har bl.a. været, at han er blevet et talerør for grupper i det amerikanske samfund, der normalt ikke kommer til orde.

Teksterne i hans sange danner grundlaget for filmen 'Blinded by the Light' om en engelsk teenager med indisk baggrund, der i 1980ernes Storbritannien har ringe udsigter til et job som andet end taxachauffør eller kioskejer.

Musikken bliver hans redning, for Springsteens lyrik taler i lige så høj grad til fattige briter som amerikanere. Den unge mand går nu imod sin baggrund og families ønsker og udlever sin kærlighed til skriveriet – med en drøm om at blive forfatter.

Komedie-dramaet er baseret på virkelige hændelser og instrueret af Gurinder Chadha, som tidligere har stået bag britiske teenage-klassikere som Bedre end Beckham og Hormoner, hængerøve og hårde bananer.

Blinded by the Light får premiere den 17. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 dag siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

2 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 dage siden

Aktive debatter