Cookie- og Privatlivspolitik
Alt vi ved om Wes Andersons nyeste film

Alt vi ved om Wes Andersons nyeste film

'The French Dispatch' samler vildt skuespillerhold

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Wes Anderson har med sin forunderlige visuelle stil og sine excentriske karakterer sikret sig intet mindre end 7 Oscar-nomineringer og er i dag blandt de mest elskværdige instruktører/manuskriptforfattere i Hollywood.

Instruktørens filmgalleri tæller titler som The Grand Budapest Hotel, Moonrise Kingdom og Isle of Dogs, mens han denne gang vil tage os med til Paris i selskab med nogle af branchens største skuespillere i sin tiende spillefilm, 'The French Dispatch'.


Isle of Dogs (2018)

Her er hvad vi ved om 'The French Dispatch' indtil videre:

Plot
Filmens synopsis lyder på, at vi kan forvente et kærlighedsbrev til journalister, som foregår på redaktionen af en amerikansk avis i en fiktiv fransk by i det 20. århundrede. 

Wes Anderson har dog udtalt, at historien er svær at forklare.

"Filmen handler om en amerikansk journalist i Frankrig, som starter sin egen avis. Det er mest et portræt af denne journalist, som kæmper for at skrive, hvad han vil. Det er ikke en film om pressefrihed, men når man snakker om journalister, så snakker man også om, hvad der sker i den virkelige verden."

Moonrise Kingdom (2012)

Skuespillere
'The French Dispatch' samler en stjernerække af Hollywood-skuespillere med både garvede Anderson-favoritter og debuttanter indenfor intruktørens filmiske universer.

Blandt Andersons favoritter ser vi bl.a. Bill Murray, Tilda Swinton, Saoirse Ronan, Willem Dafoe, Owen Wilson og Frances McDormand, som vender tilbage på det store lærred i sin første live-action film siden den Oscar-vindende rolle i Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Herudover består det store og alsige cast af Jeffrey Wright, Adrien Brody, Léa Seydoux, Mathieu Amalric, Lyna Khoudri og Stephen Park.

Stjerneskuddet Timothée Chalamet står i spidsen for Anderson-debuttanterne, der bl.a. også tæller Elisabeth Ross, Kate Winslet og Benicio Del Toro.

Chalamet modtog en Oscar-nominering for sin rolle i det romantiske drama Call Me By Your Name og har siden sikret sig roller i spændende titler som netop 'The French Dispatch', Little Women og Dune.


The Grand Budapest Hotel (2014)

Produktion
I sin tiende film samler Wes Anderson mange af sine tidligere kollegaer, som har hjulpet med at skabe de velkendte Anderson-filmuniverser.

Heriblandt ses fotografen Robert Yeoman, som har arbejdet med Anderson på næsten alle hans film, filmkomponist Alexandre Desplat, der har vundet en Oscar for musikken bag 'The Grand Budapest Hotel', klipper Andrew Weisblum samt produktionsdesigner Adam Stockhausen og kostumedesigner Milena Canonero, som begge arbejdede på både 'Moonrise Kingdom' og 'The Grand Budapest Hotel'.

Lokation
Den kommende film blev færdig med indspilningerne tilbage i marts, hvor holdet har filmet i byen Angoulêmei det sydvestlige Frankrig.

Fantastic Mr. Fox (2009)

Premieredato
Udgivelsen af Andersons nyeste film står til at få premiere i 2020.

'The French Dispatch' afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

23 timer siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

1 dag siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

4 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

5 dage siden

Aktive debatter