5 film du skal se i oktober

Superskurke, zombier og cyborgs
Billede
(© Sony Pictures)

Så er vi klar med brugernes top fem over de mest ventede film i oktober. På listen findes både ikonisk fremtidsaction, en psykotisk superskurk, zombie-action og musikalsk teenagedrama.

Den længe ventede oprindelseshistorie til Batmans nemesis nummer ét, Joker, ler sig ind på det store lærrede, Arnold Schwarzenegger er tilbage som cyborg i Terminator: Dark Fate og de levende døde får en ny omgang tæsk i Zombieland: Double Tap.

Herudover jagter en teenager sine drømme til musikken af Bruce Springsteen i Blinded by the Light, og Will Smith er lejemorder i kamp mod sin egen klon i Gemini Man

Se trailers og køb billetter til filmene herunder:


1. Joker (93%)
Todd Phillips 'Joker' er oprindelseshistorien til en af tegneserieverdenens mest notoriske superskurke. Joaquin Phoenix har hovedrollen som den psykotiske klovn, før han bliver Batmans ærkefjende.

Arthur Fleck (Jokeren) kæmper med dine egne dæmoner og bristede drømme, mens Gotham City overrendes af kriminalitet og klasseskel. Psykisk ustabilitet og konstant modstand sender snart Fleck ned ad en mørk rute, hvor der er ingen vej tilbage.



2. Terminator: Dark Fate (92%)
Actionfilmen er efterfølgeren til Terminator 2: Judgment Day og samtidig den sjette film i franchisen, der begyndte i 1984. Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton findes atter i rollerne som cyborg og Sarah Connor.

I forsøget på at stoppe Dommedag allierer Sarah Connor sig med den videreudviklede cyborg Grace, der er blevet sendt tilbage i tiden med netop det formål. Sammen må de også kæmpe mod en anden avanceret robot for at redde en ung pige.



3. Zombieland: Double Tap (91%)
'Zombieland: Double Tap' er den længe ventede to'er til Zombieland fra 2009. Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson og Abigail Breslin vender alle tilbage på rollelisten.

Den brogede flok af zombie-bekæmpere drager denne gang på nye eventyr gennem Amerika, hvor de pludselig står over for nye, udviklede udgaver af de levende døde.



4. Blinded by the Light (90%)
Komedie-dramaet foregår i 1980’ernes England, hvor Margaret Thatcher regerer. Filmen er instrueret af Gurinder Chadha, der har stået bag bl.a. teenage-klassikeren Bedre end Beckam.

Javed er ikke tilfreds med sin indiske afstamning og sin sandsynlige fremtid som grønthandler eller taxachauffør. Faktisk vil han være forfatter, og inspirationen og håbet finder han i Bruce Springsteens musik.  



5. Gemini Man (89%)
'Gemini Man' er en actionfyldt science fiction-film med Will Smith og Clive Owen i de bærende roller. Instruktøren Ang Lees andre værker tæller bl.a. Life of Pi og Brokeback Mountain.

Henry Brogen er både lejemorder og en af verdens farligste mænd, og da regeringen beslutter sig for at skaffe sig af med ham, viser det sig at være tæt på umuligt – indtil de finder på at sende en yngre klon af ham selv.