Teaseren til Christopher Nolans nye film vises før Once Upon a Time… in Hollywood - også herhjemme

Her er hvad forsmagen byder på
Inception
(© Inception / Syncopy, Legendary Pictures, Warner Bros. Pictures)

For nylig kom det frem, at teaseren til Christopher Nolans næste film, Tenet, blev vist i de amerikanske biografer før Once Upon a Time... in Hollywood. Samtidig blev det hurtigt gjort klart, at teaseren ikke ville komme online lige foreløbigt.

Det samme er tilfældet herhjemme, og selvom vi af gode grunde ikke kan vise teaseren, kan vi efter bedste evne beskrive, hvad der sker.

Bemærk at teaseren ikke vises i alle biografer.

Først indikeres, at en ny ”mission” venter. Vi ser hovedpersonen, John David Washington gennem et glas, som har et skudhul i. Lyden, vi hører, minder om Nolans krigsfilm Dunkirk, men her er det en tikken.

”Time has come for a new protagonist. Time has come for a new mission”, får vi at vide, mens Washington undersøger skudhullet. Scenen skifter til et slagsmål, ligesom man ser ham iført en iltmaske. Endelig præsenteres vi kortvarigt for et SWAT-team.

Ud fra teaseren får man fornemmelsen af et intenst spiondrama kombineret med et mordmysterium og en masse action. Og vi ved allerede ud fra diverse amerikanske kilder (eller rettere: rygter), at instruktørens tidligere film, Inception, har en eller anden tilknytning til 'Tenet'.

Du kan selv se teaseren med dine egne øjne ved at gå ind og se 'Once Upon a Time… in Hollywood' i biograferne.

Tenet får premiere den 16. juli 2020.