Se trailers til alle ugens premierefilm

Syngende fiskere, familiehemmeligheder og enden på Hollywoods gyldne æra 
Fisherman's Friends
(© Fisherman's Friends/Scanbox)

Blandt denne uges tre premierefilm finder vi bl.a. komedien 'Fisherman’s Friends', der er baseret på den sande historie om en række musikalske fiskere. I en anden grøft er det muligt at opleve et hemmelighedsfuldt spansk drama om en kvindes søgen efter sandheden om hendes familie.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det ugen, hvor mesterinstruktøren Quentin Tarantinos nyeste skud på stammen 'Once Upon a Time… in Hollywood' rammer de danske biografer.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder: 

Once Upon a Time… in Hollywood
Med sin niende (og efter eget udsagn næstsidste) film tager Quentin Tarantino os denne gang tilbage til 1969's Los Angeles. Hovedrollerne spilles af Brad PittLeonardo DiCaprio og Margot Robbie, der prøver at navigere i et Hollywood i forandring.

Filmen kan ses som Tarantinos hyldest til enden på Hollywoods gyldne æra og er ifølge instruktøren selv hans mest personlige værk.

Blandt hans andre værker finder man bl.a. Pulp Fiction og Django Unchained



Fisherman's Friends
Denne musikalske komedie følger den succesfulde smart-i-en-fart-producer Danny, der i mødet med den lille engelske by Cornwall påtager sig noget af en udfordring: at skrive kontrakt med et acapella-kor bestående af 10 fiskere, hvis livsstil adskiller sig markant fra hans.

Filmen er baseret på en sand historie fortalt med en varm, britisk humor.



Petra
Kvinden Petra forsøger i dette spanske drama at udrede et voksende net af løgne og snørklede familiehemmeligheder i håbet om omsider at finde ud af, hvem hendes far egentlig er. Noget, der har været holdt skjult for hende hele hendes liv.

Skæbnens logik er dog skæv, og nye veje og muligheder åbner sig undervejs for vores hovedperson, der spilles af Bárbara Lennie, der bl.a. har været med i Alle ved det sammen med Penélope Cruz.