Cookie- og Privatlivspolitik
Quentin Tarantino: ”Jeg ville elske at lave en gyserfilm”

Quentin Tarantino: ”Jeg ville elske at lave en gyserfilm”

Instruktøren kommer med flere hints om sin sidste film

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Vi kunne allerede for tre år siden skrive at Quentin Tarantino overvejer at instruere en 1930er-gangsterfilm eller en gyserfilm.

Samtidig kunne vi meddele, at instruktøren planlægger at gå på pension efter sin 10. film. Hvilket han stadig står ved.

Men hvad vi ikke vidste tilbage dengang, var at hans niende film ville blive Once Upon a Time… in Hollywood, som hverken er en gyser eller en gangsterfilm.

Køb dine billetter til ‘Once Upon a Time… in Hollywood’ her:

Nu, hvor ‘Once Upon a Time… in Hollywood’ er aktuel, mangler vi altså kun mangler en sølle film fra filmskaberens side, og diskussionen om, hvad det sidste Tarantino-værk mon bliver for en størrelse, er nu atter blusset op.

Instruktøren har nemlig udtalt til The Independent, at en specifik scene i ’Once Upon a Time… in Hollywood’ har givet ham blod på tanden til at lave gys:

“Hvis jeg fandt på en fremragende gyser-historie, ville jeg lave den som min 10. film. Jeg elsker gyserfilm. Jeg ville elske at lave en gyserfilm. Jeg synes faktisk, at Spahn Ranch-scenen er det tætteste, jeg har været på en horror-scene. Jeg synes, den er en smule skræmmende, men jeg opdagede faktisk først, hvor god den scene er, da min klipper fortalte mig, at Spahn Ranch-scenen er en gyserfilm. Det er The Texas Chain Saw Massacre med et budget. Som, hvis Brad Pitt gik ind i The Texas Chain Saw Massacre. Det er f*cking skræmmmende.”

Derudover er det stadig en mulighed at Tarantino kaster sig over at instruere den kommende Star Trek-film, som han skal skrive. Alt kan ske.

Once Upon a Time… in Hollywood får dansk premiere den 15. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

1 dag siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

1 dag siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

2 dage siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

2 dage siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

3 dage siden