Cookie- og Privatlivspolitik
Oversigt: Events september 2019

Oversigt: Events september 2019

Forpremierer, repremierer og særvisninger

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Igen i denne måned byder biograferne på en masse spændende film og arrangementer til dig, der vil se andet end de aktuelle film. 

Vi giver dig her et overblik over de mange valgmuligheder.

Den eneste ene (1/9)
Få et gensyn med Susanne Biers romantiske komedie 'Den eneste ene', når den danske filmklassiker vises på det store lærred første søndag i måneden for kun 50 kr.
Vises i NFB Falkoner, NFB Palads, NFB Lyngby, NFB Field’s, NFB Viborg Fotorama, NFB Esbjerg Broen, NFB Aalborg City Syd, NFB Aarhus C, NFB Kolding, NFB Herning, NFB Randers, NFB Næstved, NFB Køge, NFB Hillerød, NFB Taastrup og NFB Waves.

It: Del 1 + Del 2 IMAX (4/9)
Kom til den ultimative gyseraften i selskab med dræberklovnen Pennywise, når der både vises 'It: Del 1 og er forpremiere på It: Del 2' i IMAX.
Vises i CinemaxX København og Aarhus.

Melanie Martinez: K-12 (5/9)
Du kender måske Melanie Martinez som den amerikanske sangerinde med det legende udseende og spændende tekster. Nu er hun dog sprunget ud i en ny rolle og har for første gang produceret en film over hendes kommende album 'K-12'.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

EsportBio: LEC Summer Finals Athens 2019 (8/9)
Det er tid til den store europæiske finale i League of Legends, og du er inviteret! Oplev den hæsblæsende finale i biografen, hvor vinderen tager en direkte plads til Worlds. Med i billetten følger en iskold Coca-Cola Zero, og der er et væld af konkurrencer og giveaways at komme efter.
Vises i NFB Palads, NFB Aalborg Kennedy, NFB Aarhus C og NFB Odense.

EsportBio: Starladder Berlin Major: Grand Finals (8/9)
Oplev årets absolutte højdepunkt for fans af Counter-Strike: Global Offensive, når verdensmestrene kåres til et brag af en fest i biografen! Der er plads til både casual og hardcore fans, og du slipper for den flade cola i køleren, for Coca-Cola Zero sørger for en gratis dåse til alle. Og så er der hardware på højkant i en masse fede konkurrencer fra eOddset.
Vises i NFB Palads, NFB Aalborg Kennedy, NFB Aarhus C og NFB Odense.

Forpremiere på Good Boys (11/9)
For kun 75 kr. kan du komme til forpremiere på den amerikanske komedie ’Good Boys’, der er lavet af folkene bag kultkomedien ’Superbad’. Filmen følger tre 6. klasses-elever, der begiver sig ud på en rejse sammen, der involverer alt fra teenagepiger til stjålne stoffer.
Vises i NFB Falkoner, NFB Palads, NFB Lyngby, NFB Field’s, NFB Viborg Fotorama, NFB Esbjerg Broen, NFB Aalborg City Syd, NFB Aarhus C, NFB Kolding, NFB Herning, NFB Randers, NFB Næstved, NFB Køge, NFB Hillerød, NFB Taastrup, NFB Waves, NFB Frederikssund, NFB Nykøbing Falster og NFB Odense.

Indiana Jones 30-års jubilæum (15/9)
Få eventyrfilm har overgået 'Indiana Jones and the Last Crusade', der i år har 30-års jubilæum! I denne anledning får du en unik mulighed for at gense den fantastiske film på det store lærred. Med i billetten følger en kold Humle/Coca Cola. Filmen introduceres i København af Han Duo.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Barsels Break (23/11-10/10)
Glæd dig til spændende oplæg og masser af inspiration til aktiv leg med dit barn! Barsels Break tager dig med på en rejse igennem barnets motoriske udvikling, hvor det i år er fysioterapeuterne Louise, Nikoline og Maria, der deler ud af deres viden. Der følger en goodieback med billetten!
Vises i NFB Falkoner, NFB Field’s, NFB Aalborg Kennedy, NFB Aarhus C og NFB Kolding.  

TøseTirsdag på Jagtsæson (24/9)
Der bydes velkommen med et glas bobler i foyeren. I salen venter en lille slikpose og lodtrækning om lækre præmier inden forpremieren på 'Jagtsæson'.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Forpremiere på Downton Abbey (25/9)
Er du Downton Abbey-fan, så er dette event noget, som du ikke vil gå glip af! Træk i dit stiveste puds og vær med, når vi inviterer indenfor til royal fest i anledning af den eksklusive forpremiere på filmen. Inden visningen bydes alle gæster på et glas bobler, samt en let engelsk forfriskning.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

WestLife - The Twenty Tour Sing Along (28/9)
WestLife er tilbage! Og da de fleste alligevel ikke undlader at synge med, kommer koncerten nu tilbage i biografen som Sing-Along. Turnéen 'The Twenty Tour' vil vise Shane, Nicky, Mark og Kian optræde med både deres nye og gamle hits.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Apollo 11 IMAX (29/9)
Den anmelderroste film, med hidtil usete optagelser optaget på 65mm for 50 år siden fra NASAs mest berømte mission til dato, vender tilbage en sidste gang! Filmen præsenteres i IMAX i den uforkortede version.
Vises i IMAX København og Aarhus.

Teater: All About Eve (29/9 + 30/9)
CinemaxX slår dørene op for en storslået teateroplevelse i form af skuespillet fra London West End, ’All About Eve’. Stykket har Lily James og Gillian Anderson i hovedrollerne og musik af PJ Harvey.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Plácido Domingo’s jubilæums Galla (1/10)
Denne enestående koncertfilm 'Plácido Domingo 50th Anniversary Concert' bliver kun vist denne ene aften, hvor der bydes velkommen til en aften dedikeret til en af de største tenorer nogensinde. I pausen vil der være et glas bobler at hente.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Hvis Jurrasic World-teamet begynder at lave endnu flere af sådan nogle kortfilm(eller bare film i det hele taget), så er jeg totalt klar på at se d

5 timer siden
Michael

også før Avengers: Infinity war?

7 timer siden
Jacob

... scenen passer ind i Black Widow, så har jeg ikke noget problem med genbrug.

18 timer siden
Johan

Nu har jeg ikke set filmen endnu, men jeg vil mene det er på tide han bliver belønnet for sin indsat i Hollywood. Brad Pitt er for vild!

1 dag siden
Antaeus

Jeg har efterhånden set en del toplister over de animerede Disneyfilm fra en lang række personer.

1 dag siden

Aktive debatter