Oversigt: Events august 2019

Unikke visninger i biografen
Billede
(© CinemaxX/Bring The Soul: The Movie )

Igen i denne måned byder biograferne på en masse spændende film og arrangementer til dig, der vil se andet end de aktuelle film.

Vi giver dig her et overblik over de mange valgmuligheder.

Sommer i Tyrol (4/8)
Tag med til Tyrol med Dirch Passer på ferie, når 'Sommer i Tyrol' vises på det store lærred. Overtjener Leopold, spillet af Passer, synger for, når det er sommer i Tyrol på hotel Den hvide hest.
Vises i NFB Falkoner, NFB Palads, NFB Lyngby, NFB Field’s, NFB Viborg Fotorama, NFB Esbjerg Broen, NFB Aalborg City Syd, NFB Aarhus C, NFB Kolding, NFB Herning, NFB Randers, NFB Næstved, NFB Køge, 
NFB Hillerød, NFB Taastrup, NFB Waves.

TøseTirsdag. Poms – Dans for livet (6/8)
Der bydes velkommen med et glas bobler i foyeren. I salen venter en lille slikpose og lodtrækning om lækre præmier inden forpremieren på ’Poms - Dans for livet’.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Bring The Soul: The Movie (7/8-11/8)
Hvis du er BTS-fan, vil du helt sikkert ikke gå glip af den her film! K-pop-drengene udgiver deres tredje film, der denne gang følger dem på deres europaturné med spændende interviews og klip fra deres storslåede koncerter.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Apollo 11 IMAX (19/8)
Den anmelderroste film - med hidtil usete optagelser optaget på 65mm for 50 år siden fra NASAs mest berømte mission til dato - vender tilbage! Filmen præsenteres i IMAX i den uforkortede version.
Vises i IMAX København og Aarhus.

Forpremiere på Ser du månen, Daniel med Q&A (21/8)
Kom til forpremiere på det danske drama 'Ser du månen, Daniel' baseret på Puk Damsgårds bestseller af samme navn om den unge freelancefotograf Daniel Rye, der blev holdt som gidsel i over et år hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien. Efter filmen vil der Q&A på scenen med en spændende person. Hvem det er, afsløres senere.
Vises i NFB Dagmar.

DanMachi Anime (25/8)
Se om Artemis og Bell kan besejre ondskaben og vende tilbage til Oraria som helte, når CinemaxX Anime vender tilbage med filmen ’Arrow of the Orion’. Bemærk japansk tale og engelske undertekster.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

EsportBio: The International 2019: Grand Finals (25/8)
Kalder alle Dota 2-fans! Den største finale skal opleves i de bedste rammer, så glæd dig til et brag af en fest i biografen, når vinderen af TI9 skal findes. Vi giver den første kop kaffe, når I ankommer, og senere giver Coca-Cola Zero en gratis sodavand til alle. Der vil desuden være masser af konkurrencer og giveaways.
Vises i NFB Palads, NFB Aalborg Kennedy, NFB Aarhus C og NFB Odense.