Cookie- og Privatlivspolitik
Alt vi ved om Bond 25: No Time to Die

Alt vi ved om Bond 25: No Time to Die

Skuespillere, instruktør og premieredato

Stem op!
48
Stem ned!
0
(reset)

Efter de seneste offentliggørelser kan vi begynde at danne os et overblik over den næste 007-film, der har fået titlen No Time to Die. Derfor samler vi her alt, vi ved om den kommende spion-film fra premieredato til instruktør, og vi kommer også forbi de annoncerede skuespillere.

SF Studios

- Daniel Craig vender tilbage for femte og sidste gang som James Bond. Efter sin kontroversielle udtalelse i 2015, hvor skuespilleren bebudede, at han hellere ville skære sine håndled over end at medvirke i en 007-film mere, er han kommet på bedre tanker. Måske en løn på 25 millioner dollars og procenter af filmens indkomst fik ham på andre tanker?

- Efter Instruktøren Danny Boyle hoppede fra projektet i august, har 'No Time to Die' nu fundet en erstatning. Filmen skal instrueres af Cary Fukunaga, manden der tidligere har instrueret første sæson af serien True Detective og står bag Netflix-serien 'Maniac'. 

SF Film

- Da Boyle forlod 'No Time to Die', gjorde filmens manuskriptforfatter John Hodge det samme. I stedet skal Scott Z. Burns skrive manuskriptet. Med film som The Bourne Ultimatum og The Informant på sit CV, er han i forvejen ganske vant med agent-genren. 

- Efter adskillelige udsættelser, har filmen nu fået en definitiv premieredato. Den 8. april 2020 får filmen premiere i de danske biografer. 

- Franchisen har skiftet distributør. Mens det forsat er MGM, der står for de amerikanske biografer, så skal de i Europa samarbejde med Universel Pictures, som har overtaget fra Sony, hvis kontrakt udløb i 2015.

- Optagelserne startede i april 2019 i i Jamaica, hvor Ian Fleming skrev Bond-bøgerne og hvor bl.a. Dr. No finder sted. 

SF Studios

- Det endelige cast er blevet annonceret, og udover Daniel Craig, er der en række skuespillere der vender tilbage til filmserien. Ralph Fiennes er tilbage som M, mens Naomie Harris og Ben Whishaw igen kan ses som Eve Moneypenny og Q. Vi får også et gensyn med Léa Seydoux i rollen som Dr. Madeline Swann.

- Af andre offentliggjorte skuespillere finder vi navne som Billy Magnussen, Dali Benssalah, Ana de Armas og Jeffrey Wright.

- Filmens skurk skal spilles af den Oscar-vindende skuespiller Rami Malek. Den amerikanske skuespiller var længe rygtet til at spille rollen, og i april 2019 blev han så annonceret som skurk med dansk/svenske David Dencik i rollen som håndlanger. Christoph Waltz vender desuden tilbage som skurken Blofeld. 

SF Studios

- Den nye agent 007 er sandsynligvis fundet, og det bliver skuespillerinden Lashana Lynch, der kommer til at medvirke i 'No Time to Die'.  

- Barbara Broccoli, datter af den legendariske Albert R. Broccoli, og Michael G. Wilson fungerer igen som producere. De har været en del af Bond-holdet siden hhv. The Living Daylights i 1987 og Moonraker i 1979. Wilson har sågar været med til at forfatte hele 5 Bond-film.

No Time to Die får dansk premiere den 8. april 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Jeg er rimelig interesseret, men da jeg så, at det var en januar udgivelse, så blev jeg da lidt bekymret.

1 dag siden
johnny

minder mere som nikita end jason bourne for mig.

1 dag siden
Rasmus/Musen

Hvis Jurrasic World-teamet begynder at lave endnu flere af sådan nogle kortfilm(eller bare film i det hele taget), så er jeg totalt klar på at se d

2 dage siden
Michael

også før Avengers: Infinity war?

2 dage siden
Jacob

... scenen passer ind i Black Widow, så har jeg ikke noget problem med genbrug.

2 dage siden

Aktive debatter