Cookie- og Privatlivspolitik
Tarantino har snakket med Uma Thurman om Kill Bill 3

Tarantino har snakket med Uma Thurman om Kill Bill 3

Mon hævntogtet fortsætter?

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Quentin Tarantino er snart aktuel med Once Upon a Time… in Hollywood, men allerede nu er han begyndt at snakke om muligheden af en fortsættelse til hans blodige nyklassikere Kill Bill: Vol 1 (2003) og Kill Bill: Vol 2 (2004). 

Køb dine billetter til 'Once Upon a Time... in Hollywood' herunder:

Tarantino har nemlig snakket med sin hovedrolle Uma Thurman - den sværsvingende hævner i de to film - om en mulig Kill Bill Vol. 3, det fortæller han i et interview med pocasten Happy Sad Confused.

Lige nu lyder det dog mest af alt til mere at være en tanke end reel planlægning af en fortsættelse:

- Jeg er ikke sikker på, at jeg kommer til at lave den, men jeg har tænkt på den en smule mere... Hvis en af ​​mine [nye] film skulle komme fra en af ​​mine andre film, skulle det være en tredje Kill Bill.

Vi er desuden i forbindelse med netop 'Once Upon a Time... in Hollywood' ved at lave en kronologisk gennemgang af alle hans film, hvor vi senest har skrevet om den todelt affære ’Kill Bill: Vol. 1’ og ’Kill Bill: Vol. 2’ - den kan du læse her.

Andre fremtidsplaner som Tarantino også har luftet er bl.a. en Star Trek-film, der bliver "Pulp Fiction i rummet" og en Django & Zorro film samt en tv-serie baseret på 'Once Upon a Time... in Hollywood'.

Once Upon a Time... in Hollywood får dansk premiere den 15. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Ja tak! Nu ser den faktisk heller ikke kedelig ud!!

4 timer siden
Antaeus

Harry Potter universet er magisk, men Fantastiske Skabninger skal godt nok oppe sig en hel del for bare at komme i nærheden af Harry Potter filmene

21 timer siden
Mads

Det bliver en mega fed film og det nye design er bare SÅ GODT! det her er sådan som Sonic The Hedgehog skal være og ikke ligesom sidste gang

22 timer siden
Rasmus/Musen

WOW WOW WOW!

1 dag siden
Mads

FANTASTISK!!! ER SÅ HYPED PÅ DEN HER FILM!!!!

2 dage siden

Aktive debatter