Tarantino har snakket med Uma Thurman om Kill Bill 3

Mon hævntogtet fortsætter?
Billede
(© Miramax)

Quentin Tarantino er snart aktuel med Once Upon a Time… in Hollywood, men allerede nu er han begyndt at snakke om muligheden af en fortsættelse til hans blodige nyklassikere Kill Bill: Vol 1 (2003) og Kill Bill: Vol 2 (2004). 

Køb dine billetter til 'Once Upon a Time... in Hollywood' herunder:

Tarantino har nemlig snakket med sin hovedrolle Uma Thurman - den sværsvingende hævner i de to film - om en mulig Kill Bill Vol. 3, det fortæller han i et interview med pocasten Happy Sad Confused.

Lige nu lyder det dog mest af alt til mere at være en tanke end reel planlægning af en fortsættelse:

- Jeg er ikke sikker på, at jeg kommer til at lave den, men jeg har tænkt på den en smule mere... Hvis en af ​​mine [nye] film skulle komme fra en af ​​mine andre film, skulle det være en tredje Kill Bill.

Vi er desuden i forbindelse med netop 'Once Upon a Time... in Hollywood' ved at lave en kronologisk gennemgang af alle hans film, hvor vi senest har skrevet om den todelt affære ’Kill Bill: Vol. 1’ og ’Kill Bill: Vol. 2’ - den kan du læse her.

Andre fremtidsplaner som Tarantino også har luftet er bl.a. en Star Trek-film, der bliver "Pulp Fiction i rummet" og en Django & Zorro film samt en tv-serie baseret på 'Once Upon a Time... in Hollywood'.

Once Upon a Time... in Hollywood får dansk premiere den 15. august.