Cookie- og Privatlivspolitik
Se trailers til alle ugens premierefilm

Se trailers til alle ugens premierefilm

Instruktør-debut, gys og drama

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Ugens tre premierefilm består af imponerende instruktør-debut fra Jonah Hill, nervepirrende gys fra Ari Aster, der debuterede sidste år med Hereditary, og sidst men ikke mindst er der fransk drama om 1100 fabriksansatte, der går imod deres ledelse.

Se trailers og køb billetter til de tre film herunder:


Mid90s
Ungdomsdramaet, der er Jonah Hills instruktør-debut, foregår i 1990erne et sted i Los Angeles.

Vi følger 13-årige Steve (Sunny Suljic), der bor sammen med sin unge mor og en aggressiv storebror, som truer ham dagligt. Steve er desperat for at få et faderbillede at se op til, så da han møder en gruppe ældre skatere, vil han gøre alt for at blive del af slænget.

De nye venskaber bliver starten på en sommer, hvor grænser skal afprøves med fester, stoffer og ulovligheder, mens Steve balancerer mellem at være barn og alt for hurtigt voksen.

 


Midsommar
Gyserfilmen ’Midsommar’ følger et amerikansk par og deres venner, som rejser til det idylliske Sverige for at fejre årets længste dag, nemlig Midsommar - deres svar på Sankt Hans-aften.

Astrid Lindgrens smukke hjemland forbliver naturligvis ikke idyllisk, da der snart kommer både rendyrket ondskab og okkult mysticisme på banen, mens alt udspiller sig i gysende dagslys.

 


I krig
1.100 ansatte på en fabrik mister pludselig deres job, selvom firmaets managere havde lovet dem, at det ikke ville ske.

Fabriksarbejdernes talsmand Laurent Amédéo (Vincent Lindon) beslutter sig nu for at stå i spidsen for at modarbejde ledelsens beslutning. For alle arbejderne er mere end villige til at gøre alt, hvad de kan for ikke at miste deres job. 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.