Cookie- og Privatlivspolitik
#SDCC19: En hel dag i legendariske Hall H med superhelte, Mark Hamill og zombier

#SDCC19: En hel dag i legendariske Hall H med superhelte, Mark Hamill og zombier

Stedet hvor alt det vigtige sker til Comic Con

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Denne weekend er dén weekend, hvor det hele sker - i San Diego, i hvert fald. Kino.dk er taget til Californien, til den (måske) vigtigste nørde konference der findes: San Diego Comic Con. Og, så har vi haft muligheden for at sidde en hel dag, uafbrudt, i den famøse Hall H - som på berygtet vis, ellers er umulig at komme ind i.

Men hvad kan man så opleve på sådan en enkelt dag?

10:00 - 10:50 - WRITING AVENGERS: ENDGAME

Det første hold, der kommer på scenen er Christopher Markus og Stephen McFeely, forfatterne bag Avengers: Endgame. På de 50 minutter fortæller makkerparret en del anekdoter omkring, hvordan man skriver en film som 'Endgame' - eller de andre superhelteblockbustere, som de har været en del af, herunder Infinity WarCivil War og The First Avenger.

Nogle af de anekdoter dækker bl.a.:

- The Living Tribunal, et væsen man kender fra tegneserierne, skulle have dukket op under kampen mellem Thanos og Doctor Strange i 'Infinity War'. Det blev skrottet, da holdet bag filmen mente, at det ville skrue tempoet for langt ned, at introducere en hel ny karakter på den måde.

- I 'Endgame', når Thanos står og venter på at 2014-udgaven af Nebula trykker på knappen i tidsrejsemaskinen, havde de egentlig håbet på, at han ville rasere hele Jorden. Helt til aske og støv. Og når 2014-Nebula så fik ham frem til 2023, så ville han komme gående gennem en regn af støv med hovederne fra de forskellige Avengers, for at vise at han havde allerede vundet over dem en gang.

- Egentlig skulle Rocket og Jane Foster have haft en scene sammen, hvor Rocket fortæller hende, hvad han skal bruge Aether til. Det blev også skrottet.

- McFeely og Markus havde egentlig skrevet en del dialog for Robert Downey Jr. i hans sidste scene som Tony Stark. Men kender man RDJ elsker at improvisere. Således er den version af hans sidste scene, noget RDJ faktisk selv fandt på i øjeblikket.

- Professor Hulk skulle egentlig have været dukket op på slagmarken i Wakanda i 'Infinity War'. Men det blev også ændret.

11:00 - 11:50 - A CONVERSATION WITH THE RUSSO BROTHERS

Efter forfatterne bag filmene blev det tid til at møde mændene selv, Joe og Anthony Russo. Inden de to kom på scenen blev der afspillet forskellige scener fra de ting, de har instrueret - derfor gik man fra tv-serien 'Community' over 'Winter Soldier', herfra til 'Civil War', så 'Infinity War' og endelig afslutningsvis 'Endgame'. 

Og lad mig sige det sådan - at se "portals" scenen fra Endgame, i Hall H, med 6500 andre mennesker, der elsker det lige så meget som én selv? Det er ubeskriveligt.

Nogle af de ting, Russo brødrene blev spurgt om eller fortalte gælder bl.a.:

- Steven Weintraub, som var torvholder for dialogen, spurgte flere gang, om ikke de godt nok ville tænke over at instruere endnu en Marvel-film. Og hvis det kunne blive en Secret War-film, så ville det være ekstra dejligt.

- De fortalte om at optage 'Infinity War' og 'Endgame' back-to-back, og hvad det betyder for et helt filmhold.

- De fortalte om deres produktionsselskab, AGBO, som har en del film planlagt, bl.a. Russo-brødrenes næste film som instruktører, dramaet 'Cherry' med Tom 'Spider-Man' Holland i hovedrollen.

- De fik ikke spørgsmål fra publikum, men fra indsendte videoer. Mark Ruffalo, Chris Evans, Chris Hemsworth, Paul Rudd og Robert Downey Jr. sendte således deres egne videohilsener til både Joe og Anthony Russo og til publikum.

12:00 - 13:00 - FEAR THE WALKING DEAD

kino.dk beskæftiger sig ikke så meget med tv-serier. Men, når vi nu sidder i Hall H i San Diego Comic Con, så er der mere end film, der bliver præsenteret.

Her kom næsten hele holdet fra 'Fear the Walking Dead' således ud på scenen, for at diskutere om hvad der kommer til at ske, og presentere en ny trailer til den kommende 5. sæson.

13:00 - 14:00 THE WALKING DEAD

Når man siger 'The Walking Dead', så tænker man nok både på zombier, men også en fortælling, der nu har strukket sig over 10 år! Danai Gurira, Norman Reedus, Melissa McBride, Jeffrey Dean Morgan, Avi Nash, Samantha Morton, Ryadia Hilker, Eleanor Matsuura og Cailey Fleming kom alle på scenen, og i deres selskab, kan man kun blive imponeret.

Her blev det således bekræftet af Danai Gurira selv, at 10. sæson ville blive Michonnes sidste. Mon det er fordi hendes karakter Okoye går en stor fremtid i møde i MCU? Det kan man kun spekulere over - og håbe på.

Og, nå ja - man glemmer det næsten. Rick Grimes kommer til at få sin egen The Walking Dead-film, som er tiltænkt at ramme biograferne! Medie, distribution eller dato vides ikke. Så er man fan af den karakter, har man noget at glæde sig til! De har desuden offentliggjort en lille teaser - se den her.

14:15 - 15:15 - THE WITCHER: A NETFLIX ORIGINAL SERIES

Det er ikke kun superstjerner fra Marvel, der dukker op på scenen i Hall H, men således også The Man of Steel himself, Henry Cavill, der bragte Netflix' kommende tv-serie, The Witcher, til scenen.

Vi fik et glimt af en ekslusiv trailer, og fik således set 3 hele scener - og har man læst bøgerne eller spillet spillet, så kan man roligt glæde sig. Det ser fantastisk ud.

15:30 - 17:15 - NETFLIX'S DARK CRYSTAL: AGE OF RESISTANCE

Fik man i sin tid set filmen 'The Dark Crystal', fra 1982, så kan man glæde sig til en hel ny tv-serie på Netflix med de samme dukker. Jim Hensons (manden bag The Muppets) univers bliver bragt videre af hans datter, Lisa Henson, der sammen med Taron "Rocketman" Egerton og Mark "Skywalker" Hamill bringer en prequel til live.

Både Taron Egerton og Mark Hamill kom med op på scenen, hvor Hamill bl.a. fik overrakt Comic Con Icon prisen, for hans arbejde inden for nørdernes verden. Stort tillykke! 

Og hvor heldig har man lov at være? De viste således første afsnit af tv-serien til alle os 6500 heldige mennesker. Glæd jer, for i rigtig Jim Henson ånd, er det kun dukker, man har med at gøre. På god gammeldags manér.

17:30 - 18:30 - GAME OF THRONES PANEL

Hvis det skulle være gået din næse forbi, så er en af verdens største serier nogensinde - Game of Thrones - blevet afsluttet i år. Der kommer ikke mere - uanset hvor mange petitions der bliver underskrevet - og derfor er det helt ekslusivt, at HBO valgte at holde en afskedskonference. Og den lagde vejen forbi Hall H.

Med Jacob Anderson, John Bradley, Liam Cunningham, Nathanlie Emmanuel, Conleth Hill, Maisie Williams, Isaac Hemstead Wright og vores helt egen Nikolaj Coster-Waldau på scenen, var det klart, at der ville blive snakket rigtig meget om, hvordan man laver 8 sæsoners tv-serie, og hvordan man gør, når slutningen ikke kan gøre alle tilfredse alle.

Lørdag bliver det helt store højdepunkt på hele SDCC og i Hall H, at Marvel Studios vil fremlægge deres planer for, hvad der kommer efter den biografaktuelle Spider-Man: Far From Home.

Og vi vil gøre alt for at være på pletten i Hall H igen, og beretter hjem til jer!

I også følge vores dækning af San Diego Comic Con på vores Instagram-profil og i vores stories her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

14 minutter siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

4 timer siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

2 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

2 dage siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

2 dage siden

Aktive debatter