/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Quentin Tarantinos Star Trek-film bliver "Pulp Fiction i rummet"

Quentin Tarantinos Star Trek-film bliver "Pulp Fiction i rummet"

Giv os den her film, please!

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Quentin Tarantino er lige nu ude og promovere sin kommende film Once Upon a Time... in Hollywood, og her får han flere spørgsmål til sit muligvis næste (og sidste) filmprojekt - den Star Trek-film, som han planlægger med producer J.J. Abrams, og som vi også flere gange har omtalt her på sitet.

I et interview med Deadline har instruktøren nu lukket lidt mere op for posen og omtaler bl.a. filmen som "Pulp Fiction i rummet" - og som en helt unik science fiction-film, som ikke er set før.

Vi har her samlet nogle af hans interesseret udtalelse - som i dén grad gør, at vi virkelig håber på, at Tarantinos Star Trek-film ser dagens lys!

- Jeg ved ikke, om jeg vil instruere den eller ej. Det skal jeg finde ud af, men [Mark L. Smith] har skrevet et fedt manuskript. Jeg kan virkelig godt lide det. Der er ting, jeg skal arbejde på, men jeg kan virkelig, virkelig godt lide det.

- Jeg bliver irriteret på Simon Pegg. Han ved overhovedet ikke, hvad der foregår, og han bliver ved med at kommentere på det, som om han kender til det. En af kommentarerne var: "Det bliver ikke 'Pulp Fiction' i rummet". Jo, det er! [griner højlydt] Hvis jeg laver den, så er det præcis, hvad det bliver.

- Det vil blive 'Pulp Fiction' i rummet. Det Pulp Fiction-agtige aspekt, jeg følte, da jeg læste manuskriptet... jeg har aldrig læst en science fiction-film, som havde det lort i sig, nogensinde. Der er ingen science ficition, som har det i sig. Og jeg ved, de [Paramount] sagde, at det er derfor, de vil lave den. Den er, i hvert fald, unik i den henseende.

- Det er et gangster-element i det, vi gør med Star Trek-projektet, som fungerer virkelig godt.

Da snakken falder på den tidligere annoncerede R-rating, der lover en mere brutal Star Trek, end vi har været vant til, siger Tarantino:

- Jeg tror ikke, at det er sådan et stort problem, men hvis jeg skal lave den, så laver jeg den på min måde. Du har set mine ni film, du ved min måde er R-rated, og det er en måde uden visse begrænsninger ... Jeg tror, at det ville være mere kontroversielt, hvis jeg sagde, jeg ville lave en PG-film, og den kommer til at passe perfekt i universet. Det er ikke mig. Hvad fuck laver jeg? Jeg mener, det gjorde jeg ikke engang, da jeg lavede mine CSI-afsnit.

- Deadpool viste, at du kan gentænke de her ting, lave dem på en anden måde. Så virkelig, selv før J.J. Abrams kendte til min ide, var hans følelse, hvis et projekt skal være en R-rating, så fint. Hvis den skal være The Wild Bunch i rummet, fint.

Once Upon a Time... in Hollywood får premiere den 15. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

daniel

Har nu prøvet at købe billetter de sidste par timer og det er ikke muligt

7 timer siden
Mads-Emil Weibull

Ja, denne film kommer bredt ud grundet det er Sony som er distributør.

12 timer siden
aliceuser/28923
aliceuser/28923

hvor svært kan det være at sende gavekort på bio-billet. I tjener jo på biografgængere over hele landet, når det kun er fortjeneste.

1 dag siden
Noobcake

det er hans double

6 dage siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

1 uge siden