Cookie- og Privatlivspolitik
Baby Driver 2 nærmer sig i høj fart

Baby Driver 2 nærmer sig i høj fart

Ansel Elgort bekræfter, at manuskriptet allerede er skrevet

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Kupfilmen Baby Driver blev i 2017 et kæmpehit pga. et veloplagt cast, fremragende klipning og et svingende soundtrack, ingen kan ignorere.

Nu er Edgar Wrights tinitus-plagede flugtchauffør højst sandsynligt på vej tilbage i biografen - og titlen bliver IKKE 'Baby Driver 2'. Dette bekræfter selveste Baby, Ansel Elgort, over for MTV - se klippet her:

Vi kunne allerede for et år siden skrive, at Sony havde henvendt sig til Wright vedrørende en fortsættelse, men med et færdigt manus fra instruktøren, må nyheden da siges at være endnu mere relevant. Wright er dog pt. i produktion på gyserfilmen 'Last Night in Soho' som først skal af vejen, før der kan komme nye hjulspind på banen. 

Ansel Elgort er dog en eftertragtet mand, så han skal finde et hul i kalenderen. Han fik ikke rollen som Elvis Presley i Baz Luhrmanns kommende film, men han er til gengæld hovedrollen i to andre storfilm på vej.

Først er der filmatiseringen af hit-romanen Stillidsen, der ligner en stjernespækket Oscar-bejler. Derefter er endnu en musikalsk omgang med Steven Spielbergs genindspilning af musical-klassikeren West Side Story.  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter