Cookie- og Privatlivspolitik
Baby Driver 2 nærmer sig i høj fart

Baby Driver 2 nærmer sig i høj fart

Ansel Elgort bekræfter, at manuskriptet allerede er skrevet

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Kupfilmen Baby Driver blev i 2017 et kæmpehit pga. et veloplagt cast, fremragende klipning og et svingende soundtrack, ingen kan ignorere.

Nu er Edgar Wrights tinitus-plagede flugtchauffør højst sandsynligt på vej tilbage i biografen - og titlen bliver IKKE 'Baby Driver 2'. Dette bekræfter selveste Baby, Ansel Elgort, over for MTV - se klippet her:

Vi kunne allerede for et år siden skrive, at Sony havde henvendt sig til Wright vedrørende en fortsættelse, men med et færdigt manus fra instruktøren, må nyheden da siges at være endnu mere relevant. Wright er dog pt. i produktion på gyserfilmen 'Last Night in Soho' som først skal af vejen, før der kan komme nye hjulspind på banen. 

Ansel Elgort er dog en eftertragtet mand, så han skal finde et hul i kalenderen. Han fik ikke rollen som Elvis Presley i Baz Luhrmanns kommende film, men han er til gengæld hovedrollen i to andre storfilm på vej.

Først er der filmatiseringen af hit-romanen Stillidsen, der ligner en stjernespækket Oscar-bejler. Derefter er endnu en musikalsk omgang med Steven Spielbergs genindspilning af musical-klassikeren West Side Story.  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Ja tak! Nu ser den faktisk heller ikke kedelig ud!!

3 timer siden
Antaeus

Harry Potter universet er magisk, men Fantastiske Skabninger skal godt nok oppe sig en hel del for bare at komme i nærheden af Harry Potter filmene

20 timer siden
Mads

Det bliver en mega fed film og det nye design er bare SÅ GODT! det her er sådan som Sonic The Hedgehog skal være og ikke ligesom sidste gang

21 timer siden
Rasmus/Musen

WOW WOW WOW!

1 dag siden
Mads

FANTASTISK!!! ER SÅ HYPED PÅ DEN HER FILM!!!!

1 dag siden

Aktive debatter