Cookie- og Privatlivspolitik
Baby Driver 2 nærmer sig i høj fart

Baby Driver 2 nærmer sig i høj fart

Ansel Elgort bekræfter, at manuskriptet allerede er skrevet

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Kupfilmen Baby Driver blev i 2017 et kæmpehit pga. et veloplagt cast, fremragende klipning og et svingende soundtrack, ingen kan ignorere.

Nu er Edgar Wrights tinitus-plagede flugtchauffør højst sandsynligt på vej tilbage i biografen - og titlen bliver IKKE 'Baby Driver 2'. Dette bekræfter selveste Baby, Ansel Elgort, over for MTV - se klippet her:

Vi kunne allerede for et år siden skrive, at Sony havde henvendt sig til Wright vedrørende en fortsættelse, men med et færdigt manus fra instruktøren, må nyheden da siges at være endnu mere relevant. Wright er dog pt. i produktion på gyserfilmen 'Last Night in Soho' som først skal af vejen, før der kan komme nye hjulspind på banen. 

Ansel Elgort er dog en eftertragtet mand, så han skal finde et hul i kalenderen. Han fik ikke rollen som Elvis Presley i Baz Luhrmanns kommende film, men han er til gengæld hovedrollen i to andre storfilm på vej.

Først er der filmatiseringen af hit-romanen Stillidsen, der ligner en stjernespækket Oscar-bejler. Derefter er endnu en musikalsk omgang med Steven Spielbergs genindspilning af musical-klassikeren West Side Story.  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Horsi

Fox var ved at spænde buen, men det gik. Men hvis de prøver med Sony vil der blive sagt nej og så har de spildt penge.

7 minutter siden
Casper

Jeg var vild med den første, så jeg glæder mig selvsagt til at se denne! Håber bare den kan leve op til mine forventninger...

1 time siden
peter

Mere gys og blod og mindre action og dårlig skuespil tak!!!

2 timer siden
Rudy Tom
007

You'd better start living, Mr. Bond ... Because there's NO TIME TO DIE
Hvordan kan det være, at I skriver premiere 2. april 2020?

2 timer siden
Aggie

"Disney ønskede en 50/50-deling af udgifterne, mens deres værdifulde og travle producer, Kevin Feige, beholder sin konsulterende rolle.

17 timer siden

Aktive debatter