Cookie- og Privatlivspolitik
Baby Driver 2 nærmer sig i høj fart

Baby Driver 2 nærmer sig i høj fart

Ansel Elgort bekræfter, at manuskriptet allerede er skrevet

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Kupfilmen Baby Driver blev i 2017 et kæmpehit pga. et veloplagt cast, fremragende klipning og et svingende soundtrack, ingen kan ignorere.

Nu er Edgar Wrights tinitus-plagede flugtchauffør højst sandsynligt på vej tilbage i biografen - og titlen bliver IKKE 'Baby Driver 2'. Dette bekræfter selveste Baby, Ansel Elgort, over for MTV - se klippet her:

Vi kunne allerede for et år siden skrive, at Sony havde henvendt sig til Wright vedrørende en fortsættelse, men med et færdigt manus fra instruktøren, må nyheden da siges at være endnu mere relevant. Wright er dog pt. i produktion på gyserfilmen 'Last Night in Soho' som først skal af vejen, før der kan komme nye hjulspind på banen. 

Ansel Elgort er dog en eftertragtet mand, så han skal finde et hul i kalenderen. Han fik ikke rollen som Elvis Presley i Baz Luhrmanns kommende film, men han er til gengæld hovedrollen i to andre storfilm på vej.

Først er der filmatiseringen af hit-romanen Stillidsen, der ligner en stjernespækket Oscar-bejler. Derefter er endnu en musikalsk omgang med Steven Spielbergs genindspilning af musical-klassikeren West Side Story.  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

19 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter