Se trailers til alle ugens premierefilm

Hunde, koalaer og trekantsdrama
Billede
(© NORDISK FILM)

Ugens premierefilm byder bl.a. russisk trekantsdrama, kendt tegnefilms-koala og studiner på afveje. 

Se trailers og køb billetter til filmene herunder:


A Dog's Journey
I denne efterfølger til den populære komedie A Dog's Purpose lever Hunden Bailey det gode liv på gården, hvor han har fået en ny kammerat i sin ejer Ethans barnebarn CJ. Desværre beslutter CJ's mor, Gloria, sig for at rejse væk med CJ.

Da Baileys sjæl står til at forlade denne verden og tage form i et nyt liv, lover den trofaste hund derfor Ethan at finde CJ og beskytte hende for enhver pris. Det bliver dermed starten på et venskab, der strækker sig over flere liv og som aldrig slutter.


Blinky Bill på eventyr
Animationsfilmen ’Blinky Bill på eventyr’ følger den eventyrlystne koalabjørn Billy, der tager på en både vild og farlig tur gennem Australiens ødemark for at finde sin forsvundne far.

På sin vej finder Billy imidlertid ud af, at det kræver lidt mere at være en helt end, han lige troede.


Booksmart
'Booksmart' handler om de to unge, kloge studiner Amy og Molly, der gennem hele deres studietid har været overbevist om, at det ville give dem en fordel udelukkende at fokusere på bøgerne hele vejen gennem high-school. 

Da de to nu står overfor skolens afslutning, fortryder de, at de altid vægtede studiet højere end fester og forhold. De kaster sig derfor ud i en uforglemmelig bytur i forsøget på at mase fire års fester ind på én nat og dermed indhente det forsømte.


Sommer
Dette russiske trekantsdrama handler om Mayk, som kæmper for at promovere rockmusikken i et kontrolleret Sovjet, hans nye protegé og hans kone. 

LP’er af Lou Reed og David Bowie smugles ind i Rusland i starten af 80'erne, og undergrundens rockscene koger under Perestroika. 

En dag møder Mayk den unge Victor Tsoi, der har de musikalske evner til at skråle den sovjetiske befolkning op. Mayks kone Natalia bliver fascineret af denne nye stjerne, og det samme gør Mayk.
 


Transnistra
Denne danske dokumantar foregår i den lille by Kamenka i Transnistrien, hvor en gruppe teenagere hænger ud på en forladt byggeplads.

Tanya er den eneste pige i gruppen og alle drengene lader til at være forelsket i hende og de kæmper for at få hendes opmærksomhed.

Den unge vennegruppe har ikke gjort deres uddannelser færdige og de har svært ved at finde jobs. De tilbringer deres dage og nætter udendørs i hinandens selskab, hvor de på vovet og ubekymret vis udforsker forladte byggepladser, bader i søer og solbader mens de taler om deres håb og drømme.