Cookie- og Privatlivspolitik
Se trailers til alle ugens premierefilm

Se trailers til alle ugens premierefilm

Terrorister, speedwaylegender og superhelte

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Denne uges fire premierefilm byder på GoT-stjernen Sophie Turner i rollen som Dark Phoenix, drama om terrorister på indisk hotel, kampen om en boghandel, og dokumentar om de tre største speedwaylegender i Danmark.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder.


Hotel Mumbai
I 2008 blev det berømte Taj hotel i Indien udsat for et terrorangreb.

Hotellets kok og tjener vælger at sætte deres eget liv på spil for at redde gæsterne.

Mens resten af verden ser de frygtlige begivenheder på afstand, befinder et desperart forældrepar sig midt i rædslerne. De bliver tvunget til at træffe utænkelige valg, for at beskytte deres nyfødte barn.

 


Kongernes fald
Denne dokumtar tager sit udgangspunkt i 70'erne, hvor den danske speedwaylegende Ole Olsen var på toppen og virkede uovervindelig. De to stortalenter, Erik Gundersen og Hans Nielsen, ånder ham dog i nakken og er villige til at gøre alt at overtage pladsen som nummer et.

Filmen er en historie om det stærke bånd mellem tre venner, der skifter fra venskab til splid.

 


The Bookshop
Filmen 'The Bookshop' foregår i 1950'ernes England og handler om den frittænkende enke Florence Green, som risikerer alt for at åbne en boghandel.

Gennem stor modstand fra byens indbyggerne bliver Florence nødt til at tage stilling til, om der er plads til en boghandel i en by, som ikke virker til at ville have en.

 


X-Men: Dark Phoenix
Oplev Sophie Turner i rollen som Jean Grey i denne superheltefilm, der bliver kulminationen på filmserien der tog sin begyndelse i 2000.

Efter en mission i rummet bliver den telepatiske mutant Jean Grey ramt af et voldsomt soludbrud, der fremkalder uanede kræfter i hende. Men forvandlingen til Phoenix har en skyggeside, og hun må kæmpe med de kosmiske følger.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
DJN

Altså, jeg er MCU-fan, men hvis dette er hvad de disker op med, så er det da at gøre grin med folk :D

10 timer siden
Daniel Bentien

Ja, det er svært at skjule sin begejstring over filmen, og selvom det må siges at være et populært valg, er der i min optik en grund til, at P.F.

16 timer siden
Julius

Fedt med et QT-spotlight. Det er svært at sætte ord på hvor fænomenalt et værk, Pulp Fiction faktisk er, men du gør det godt her, Daniel.

18 timer siden
Neesai

Hvis man for en gang skyld ikke skal være skuespiller eller kendt på anden vis for at kunne komme med til en gallapremiere (hvis der bliver holdt e

21 timer siden
Daniel Bentien

'Kill Bill' er også forrygende, og vi kommer til den senere i vores blog-serie.

21 timer siden

Aktive debatter