Cookie- og Privatlivspolitik
Se trailers til alle ugens premierefilm

Se trailers til alle ugens premierefilm

Terrorister, speedwaylegender og superhelte

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Denne uges fire premierefilm byder på GoT-stjernen Sophie Turner i rollen som Dark Phoenix, drama om terrorister på indisk hotel, kampen om en boghandel, og dokumentar om de tre største speedwaylegender i Danmark.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder.


Hotel Mumbai
I 2008 blev det berømte Taj hotel i Indien udsat for et terrorangreb.

Hotellets kok og tjener vælger at sætte deres eget liv på spil for at redde gæsterne.

Mens resten af verden ser de frygtlige begivenheder på afstand, befinder et desperart forældrepar sig midt i rædslerne. De bliver tvunget til at træffe utænkelige valg, for at beskytte deres nyfødte barn.

 


Kongernes fald
Denne dokumtar tager sit udgangspunkt i 70'erne, hvor den danske speedwaylegende Ole Olsen var på toppen og virkede uovervindelig. De to stortalenter, Erik Gundersen og Hans Nielsen, ånder ham dog i nakken og er villige til at gøre alt at overtage pladsen som nummer et.

Filmen er en historie om det stærke bånd mellem tre venner, der skifter fra venskab til splid.

 


The Bookshop
Filmen 'The Bookshop' foregår i 1950'ernes England og handler om den frittænkende enke Florence Green, som risikerer alt for at åbne en boghandel.

Gennem stor modstand fra byens indbyggerne bliver Florence nødt til at tage stilling til, om der er plads til en boghandel i en by, som ikke virker til at ville have en.

 


X-Men: Dark Phoenix
Oplev Sophie Turner i rollen som Jean Grey i denne superheltefilm, der bliver kulminationen på filmserien der tog sin begyndelse i 2000.

Efter en mission i rummet bliver den telepatiske mutant Jean Grey ramt af et voldsomt soludbrud, der fremkalder uanede kræfter i hende. Men forvandlingen til Phoenix har en skyggeside, og hun må kæmpe med de kosmiske følger.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

21 timer siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

22 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

4 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

5 dage siden

Aktive debatter