Cookie- og Privatlivspolitik
Henry Cavill er nu også Sherlock Holmes!

Henry Cavill er nu også Sherlock Holmes!

Fra Superman til mesterdetektiv

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Henry Cavill har et udpræget heroisk udseende. Måske er det netop derfor karrieren hovedsageligt har budt på legendariske roller - fra hans berygtede runner up-position som både Batman og James Bond til hans portrættering af Superman.

Nu skal den 36-årige britiske skuespiller spille endnu en larger than life-figur, nemlig selveste Sherlock Holmes i filmen 'Enola Holmes'. Dette meddeler Variety.

Vi havde måske ikke lige set den casting komme, men Sir Arthur Conan Doyles mesterdetektiv skal da også filmatiseres med et anderledes twist, hvilket kan forklare den mere klassiske smukke mand i rollen.

Det er Legendary Pictures, der står bag med udgangspunkt i Nancy Springers romanserie 'Enola Holmes Mysteries'. Her følger man Sherlock og Mycrofts lillesøster, der som teenager springer ud som talentfuld detektiv.

Millie Bobby Brown fra 'Stranger Things' og den biografaktuelle Godzilla: King of the Monsters skal spille Enola, mens Helena Bonham Carter er hendes mor.

Killing Eve-instruktøren Harry Bradbeer har fået opgaven at få Jack Thornes manuskript op på det store lærred, og optagelserne begynder allerede denne sommer. 

Holmes og Watson vender desuden snart tilbage i Sherlock Holmes 3, der fpr premiere i 2021 med Robert Downey Jr. og Jude Law i deres ikoniske roller.

Enola Holmes afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jannie

Øhhhh...... nej
Vi er max klar her i huset

11 timer siden
VIPER

Jeg har ikke modtaget nogen mail med besked om det, men nogengange kan jeg godt være lidt for hurtig til at tømme min indbakke.

11 timer siden
Stig

Kosmisk Marvel har altid været det bedste.

14 timer siden
Wayne

Modsat de andre, har Steven Segal vel aldrig haft en seriøs karriere - og har befundet sig fint med at lave den type film som han har gjort.

17 timer siden
rene

jeg syntes nogen gang af disse galaktiske heltefilm bliver lidt for meget

17 timer siden

Aktive debatter