Cookie- og Privatlivspolitik
Henry Cavill er nu også Sherlock Holmes!

Henry Cavill er nu også Sherlock Holmes!

Fra Superman til mesterdetektiv

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Henry Cavill har et udpræget heroisk udseende. Måske er det netop derfor karrieren hovedsageligt har budt på legendariske roller - fra hans berygtede runner up-position som både Batman og James Bond til hans portrættering af Superman.

Nu skal den 36-årige britiske skuespiller spille endnu en larger than life-figur, nemlig selveste Sherlock Holmes i filmen 'Enola Holmes'. Dette meddeler Variety.

Vi havde måske ikke lige set den casting komme, men Sir Arthur Conan Doyles mesterdetektiv skal da også filmatiseres med et anderledes twist, hvilket kan forklare den mere klassiske smukke mand i rollen.

Det er Legendary Pictures, der står bag med udgangspunkt i Nancy Springers romanserie 'Enola Holmes Mysteries'. Her følger man Sherlock og Mycrofts lillesøster, der som teenager springer ud som talentfuld detektiv.

Millie Bobby Brown fra 'Stranger Things' og den biografaktuelle Godzilla: King of the Monsters skal spille Enola, mens Helena Bonham Carter er hendes mor.

Killing Eve-instruktøren Harry Bradbeer har fået opgaven at få Jack Thornes manuskript op på det store lærred, og optagelserne begynder allerede denne sommer. 

Holmes og Watson vender desuden snart tilbage i Sherlock Holmes 3, der fpr premiere i 2021 med Robert Downey Jr. og Jude Law i deres ikoniske roller.

Enola Holmes afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter