Cookie- og Privatlivspolitik
Henry Cavill er nu også Sherlock Holmes!

Henry Cavill er nu også Sherlock Holmes!

Fra Superman til mesterdetektiv

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Henry Cavill har et udpræget heroisk udseende. Måske er det netop derfor karrieren hovedsageligt har budt på legendariske roller - fra hans berygtede runner up-position som både Batman og James Bond til hans portrættering af Superman.

Nu skal den 36-årige britiske skuespiller spille endnu en larger than life-figur, nemlig selveste Sherlock Holmes i filmen 'Enola Holmes'. Dette meddeler Variety.

Vi havde måske ikke lige set den casting komme, men Sir Arthur Conan Doyles mesterdetektiv skal da også filmatiseres med et anderledes twist, hvilket kan forklare den mere klassiske smukke mand i rollen.

Det er Legendary Pictures, der står bag med udgangspunkt i Nancy Springers romanserie 'Enola Holmes Mysteries'. Her følger man Sherlock og Mycrofts lillesøster, der som teenager springer ud som talentfuld detektiv.

Millie Bobby Brown fra 'Stranger Things' og den biografaktuelle Godzilla: King of the Monsters skal spille Enola, mens Helena Bonham Carter er hendes mor.

Killing Eve-instruktøren Harry Bradbeer har fået opgaven at få Jack Thornes manuskript op på det store lærred, og optagelserne begynder allerede denne sommer. 

Holmes og Watson vender desuden snart tilbage i Sherlock Holmes 3, der fpr premiere i 2021 med Robert Downey Jr. og Jude Law i deres ikoniske roller.

Enola Holmes afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Ja tak! Nu ser den faktisk heller ikke kedelig ud!!

4 timer siden
Antaeus

Harry Potter universet er magisk, men Fantastiske Skabninger skal godt nok oppe sig en hel del for bare at komme i nærheden af Harry Potter filmene

20 timer siden
Mads

Det bliver en mega fed film og det nye design er bare SÅ GODT! det her er sådan som Sonic The Hedgehog skal være og ikke ligesom sidste gang

22 timer siden
Rasmus/Musen

WOW WOW WOW!

1 dag siden
Mads

FANTASTISK!!! ER SÅ HYPED PÅ DEN HER FILM!!!!

1 dag siden

Aktive debatter