Cookie- og Privatlivspolitik
Handlingen i Frost 2 undersøger oprindelsen af Elsas magiske kræfter

Handlingen i Frost 2 undersøger oprindelsen af Elsas magiske kræfter

Disney-filmen har fået en officiel synopsis

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Når de elskede karakterer fra Disneys gigahit Frost vender tilbage sidst på året, forlader de kongeriget Arendal for at finde sandheden om Elsas superkræfter.

Ifølge Collider, der har set tre nye klip fra filmen ved animationsfestivalen Annecy, tager historien sit udgangspunkt tre år efter afslutningen på den første film. 

-Familiefilmen begynder, da Elsa hører et eftersigende "svensk hyrdekald" (lyt her) inde fra skoven. Hun begiver hun sig derefter ud på en farlig færd sammen med sin søster Anna samt vennerne Kristof, Olaf og Svend. 

-Et andet klip viste Elsas og Annas far fortælle dem en godnathistorie om en prins, der engang gik ind i den magiske skov, hvor noget gik grueligt galt. Begivenheden skabte åbenbart en splid mellem skovfolket og kongeriget.

-Sidste klip skulle være i en mere let tone og vise den gæve flok spille gæt og grimasser... lige indtil Elsa igen er distraheret af et kald inde fra skoven.

Den officielle synopsis:
Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I 'Frost' frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I 'Frost 2' håber hun, at de er nok.

Chef-animator Rebecca Bresse kalder desuden filmen for en udvikling af Frost-historien, hvori mange af de spørgsmål, man sad tilbage med fra den første film, vil blive besvaret.

Frost 2 får dansk premiere d. 25. december

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Ja tak! Nu ser den faktisk heller ikke kedelig ud!!

4 timer siden
Antaeus

Harry Potter universet er magisk, men Fantastiske Skabninger skal godt nok oppe sig en hel del for bare at komme i nærheden af Harry Potter filmene

20 timer siden
Mads

Det bliver en mega fed film og det nye design er bare SÅ GODT! det her er sådan som Sonic The Hedgehog skal være og ikke ligesom sidste gang

22 timer siden
Rasmus/Musen

WOW WOW WOW!

1 dag siden
Mads

FANTASTISK!!! ER SÅ HYPED PÅ DEN HER FILM!!!!

1 dag siden

Aktive debatter