Cookie- og Privatlivspolitik
Handlingen i Frost 2 undersøger oprindelsen af Elsas magiske kræfter

Handlingen i Frost 2 undersøger oprindelsen af Elsas magiske kræfter

Disney-filmen har fået en officiel synopsis

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Når de elskede karakterer fra Disneys gigahit Frost vender tilbage sidst på året, forlader de kongeriget Arendal for at finde sandheden om Elsas superkræfter.

Ifølge Collider, der har set tre nye klip fra filmen ved animationsfestivalen Annecy, tager historien sit udgangspunkt tre år efter afslutningen på den første film. 

-Familiefilmen begynder, da Elsa hører et eftersigende "svensk hyrdekald" (lyt her) inde fra skoven. Hun begiver hun sig derefter ud på en farlig færd sammen med sin søster Anna samt vennerne Kristof, Olaf og Svend. 

-Et andet klip viste Elsas og Annas far fortælle dem en godnathistorie om en prins, der engang gik ind i den magiske skov, hvor noget gik grueligt galt. Begivenheden skabte åbenbart en splid mellem skovfolket og kongeriget.

-Sidste klip skulle være i en mere let tone og vise den gæve flok spille gæt og grimasser... lige indtil Elsa igen er distraheret af et kald inde fra skoven.

Den officielle synopsis:
Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I 'Frost' frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I 'Frost 2' håber hun, at de er nok.

Chef-animator Rebecca Bresse kalder desuden filmen for en udvikling af Frost-historien, hvori mange af de spørgsmål, man sad tilbage med fra den første film, vil blive besvaret.

Frost 2 får dansk premiere d. 25. december

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

3 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

6 dage siden

Aktive debatter