Cookie- og Privatlivspolitik
Handlingen i Frost 2 undersøger oprindelsen af Elsas magiske kræfter

Handlingen i Frost 2 undersøger oprindelsen af Elsas magiske kræfter

Disney-filmen har fået en officiel synopsis

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Når de elskede karakterer fra Disneys gigahit Frost vender tilbage sidst på året, forlader de kongeriget Arendal for at finde sandheden om Elsas superkræfter.

Ifølge Collider, der har set tre nye klip fra filmen ved animationsfestivalen Annecy, tager historien sit udgangspunkt tre år efter afslutningen på den første film. 

-Familiefilmen begynder, da Elsa hører et eftersigende "svensk hyrdekald" (lyt her) inde fra skoven. Hun begiver hun sig derefter ud på en farlig færd sammen med sin søster Anna samt vennerne Kristof, Olaf og Svend. 

-Et andet klip viste Elsas og Annas far fortælle dem en godnathistorie om en prins, der engang gik ind i den magiske skov, hvor noget gik grueligt galt. Begivenheden skabte åbenbart en splid mellem skovfolket og kongeriget.

-Sidste klip skulle være i en mere let tone og vise den gæve flok spille gæt og grimasser... lige indtil Elsa igen er distraheret af et kald inde fra skoven.

Den officielle synopsis:
Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I 'Frost' frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I 'Frost 2' håber hun, at de er nok.

Chef-animator Rebecca Bresse kalder desuden filmen for en udvikling af Frost-historien, hvori mange af de spørgsmål, man sad tilbage med fra den første film, vil blive besvaret.

Frost 2 får dansk premiere d. 25. december

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

10 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

18 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

19 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 dag siden

Aktive debatter