Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: sommerens 13 komedier

Guide: sommerens 13 komedier

Få et godt grin - uanset sommervejret

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Uanset hvordan vejret bliver henover sommeren, er et godt grin vigtigt. Vi giver dig derfor et overblik over de mange komedier, der kan ses i biograferne i sommermånederne. Der er komedier af enhver art: action, drama, musik og meget andet.

Du kan bl.a. glæde dig til Tarantinos længe ventede film med Leonardo DiCaprio og Brad Pitt, Once upon a Time... in Hollywood. Anders Matthesen er aktuel i en noget anderledes rolle, som indsat korleder. Derudover kan du se musikfilm, der foregår i en verden, hvor The Beatles aldrig har eksisteret. 


De frivillige
Finansmanden og jetsetteren Markus Føns (Jakob Lohman) varetægtsfængsles for økonomisk svindel. Efter et brutalt overfald vælger han at gå i frivillig isolation sammen med de svageste indsatte. Her eksisterer et hierarki ledet af Niels (Anders Matthesen) - fængselskorets selvudnævnte leder. Markus opdager hurtigt, at vejen til det nemme liv på isolationsafdelingen går gennem netop koret, men Niels er ikke klar til at dele magten med nogen. 
Men in Black 4: International
Actionkomedien 'Men in Black: International' er fjerde kapitel i serien om agenter, der iført sorte jakkesæt, dræber rumvæsner. Den London-baserede MIB-afdeling rekrutter en ny agent som bemærkelsesværdigt har fundet det hemmelige hovedkvarter. Hun bliver sat sammen med den rastløse Agent H. Efter en række angreb fra en gruppe rumvæsner, må makkerparret rejse verden rundt for at afvige truslen. 

A Dog’s Journey
Filmen 'A Dog's Journey' er baseret på W. Bruce Camerons bog af samme navn og er en efterfølger til den populære A Dog's Purpose. Hunden Bailey lever det gode liv, hvor han har fået en ny kammerat i sin ejers barnebarn CJ. Da Baileys sjæl står til at forlade denne verden, lover han at passe og beskytte CJ for enhver pris. Det bliver dermed starten på et venskab, der strækker sig over flere liv og som aldrig slutter.

Booksmart
Komedien 'Booksmart' handler om to unge kloge studiner, som står over for dimission, da de begynder at fortryde, at de altid vægtede studiet højere end fester og drenge. Sammen kaster de sig derfor ud i en tre dage lang spurt for at indhente al morskaben. Handlingen er simpel, men skulle til gengæld gøre os klogere på livet som teenager, ung kvinde og ikke mindst venskab. 
The Sisters Brothers
Filmen ’The Sisters Brothers’ er en western med Joaquin Phoenix, John C. Reilly, Riz Ahmed og Jake Gyllenhaal i hovedrollerne. Det vilde vesten engang i 1850’erne. Brødrene Eli og Charlie Sisters er to notoriske drabsmænd og nådesløse dusørjægere. Nu er de på jagt efter Hermann Kermit Warm, som efter sigende skulle have fundet en genial måde at finde guld på. Han skylder en god sum penge og skal fanges - død eller levende. Helst det første.

Yesterday
Musikfilmen 'Yesterday' handler om en spirrende musiker, som efter en uforklarlig begivenhed opdager, at han er den eneste i verden, der kan huske The Beatles og deres musik. De har aldrig eksisteret. Da han en dag spiller musikken for sine bekendte, rygtes det hurtigt, og han bliver nu anset som værende den bedste sangskriver i verden.

Smagen af Toscana
Komedien 'Smagen af Toscana' handler om en af Italiens mest anerkendte køkkenchefer, Arturo, som kæmper med et heftigt temperament. Efter et kort fængselsophold, som følge af sin manglende selvkontrol, bliver Arturo idømt samfundstjeneste, som han skal afsone på en skole for teenagere med Asperger. Her møder han den unge mand Guido, som husker hver eneste ingrediens i hver en opskrift. I begyndelsen betragter Arturo arbejdet med de unge og især Guido som en belastning, men den unge mands entusiasme for mad tænder en gnist i den ældre mentor.

Notti Magiche
'Notti magiche' er en italiensk komedie af Paolo Virzì med Ornella Muti og Giulio Berruti. Filmen tager sit udgangspunkt da en kendt filminstruktør bliver fundet myrdet. De hovedmistænkte er tre spirende manuskriptforfattere


Poms
Komedien 'Poms' handler om en gruppe ældre kvinder (ført an af Diane Keaton), som former et cheerleadinghold i deres lokalsamfund af pensionister. Cheerleading-holdet ønsker at bevise, at man aldrig bliver for gammel til at "bring it on!".  
Fisherman’s Friends
Filmen 'Fisherman's Friends' handler om en gruppe syngende fiskere fra den engelske by Cornwall. Handlingen er baseret på den virkelige historie om de 10 fiskere, som gik fra at optræde på den lokale havn til at skrive kontrakt med Universal Records.

 


Once Upon a Time… in Hollywood
'Once Upon a Time... in Hollywood' udspiller sig i Los Angeles i 1969 og har Leonardo DiCaprioBrad Pitt og Margot Robbie i hovedrollerne. Skuespilleren Rick Dalton var engang toppen af poppen, men arbejder nu primært som gæsteskurk på diverse tv-serier. Hans faste stuntmand Cliff Booth har fulgt Rick i tykt og tyndt og hjælper nu sin gode ven med alt fra huspligterne til moralsk støtte, når Rick mister selvtilliden. 


Mellem Linjerne

Den franske film 'Mellem linjerne' foregår i det parisiske forlæggermiljø, hvor en redaktør og en forfatter ender i en uoverskuelig situation. De to kæmper hver deres kamp med midtlivskriser, en forandret industri og deres koner.


Camper 303
Det romantiske drama 'Camper 303' handler om den unge kvinde Jule, som sætter kursen mod Portugal og sin kæreste, efter hun finder ud af, at hun er gravid. Jule rejser afsted i en Mercedes ”303” autocamper, og samler blafferen Jan op, som er på vej til Spanien for at opsøge sin biologiske far. De to unge mennesker er begge meget optagede af livets store spørgsmål. Undervejs har de dybe samtaler som langsomt bringer dem tættere på hinanden og deres roadtrip udvikler sig til en følelsesmæssig rutsjebanetur. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Reyam

Once upon a time in Hollywood handler for det meste, om sharon tate’s mord? Så du overhovedet traileren, det slet ikke en komedie. Hvordan fik du det til en komedie???

Stine Teglgaard

Jeg har set filmen. Og det er en komedie. Selvom den også har action, vold og drama ind over.
MVH Stine
kino.dk

Reyam

Jeg vil stadig ikke lige frem kalde en film, som også handler om en komedie. Er sikker på den her signe sjove øjeblikke, men det betyder ikke det en komedie. Det er jo også derfor de i den nyeste trailer, så inkluderet charles manson og hans ''familie'' som vi også ser gå hen til gravide sharon tate's hus

Stine Teglgaard

På IMDb er det en komedie. Og da jeg så filmen, var det en komedie... og et drama. Du snakker om dit indtryk af filmen ud fra traileren.

Listen er inklusiv alle slags komedier.

Mvh Stine

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

8 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden