Cookie- og Privatlivspolitik
Du kommer til både at grine og græde som aldrig før til Toy Story 4

Du kommer til både at grine og græde som aldrig før til Toy Story 4

De første og meget lovende reaktioner er landet

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Toy Story 3 er helt tilbage fra 2010, men nu vender dit favorit-legetøj tilbage med Toy Story 4, hvor Woody, Buzz Lightyear og alle de andre er klar på nye eventyr.

’Toy Story 4’ har biografpremiere den 29. august

Nu har de første reaktioner ramt internettet – og det lover godt. For bl.a. kommer du efter sigende til både at grine og græde som altid før.

Vi har herunder samlet en række af de første reaktioner på ’Toy Story 4’:

Collider
- Animationsniveauet, som Pixar har opnået i denne film er forbløffende. Keanu Reeves er fantastisk som Duke Caboom. Jeg elskede hele filmen. Så godt lavet. Anbefales så absolut.

Screen Rant
- ’Toy Story 4’ har en ligeså skøn og varm og hjerteskærende slutning som ’Toy Story 3’. Ind imellem de oprigtige grin (tak, Duke Caboom) finder man en historie, der har det bankende hjerte, som Pixar er kendt for. Jeg elskede den.

Fandango
- ’Toy Story 4’ er endnu et fantastisk indslag i serien og den film, der føles mest som en eventyrfilm. Med temaer som det svære farvel, at få en chance til og at finde sin vej hjem, så er den også pakket med store latterkramper, men jeg græd også endnu mere, end jeg har gjort til nogen af ​​de andre.

Geeks of Color
- Hvis du var nervøs for endnu en Toy Story-film, så behøver du ikke at være det! Den er forrygende og endnu en fantastisk tilføjelse til franchisen. Jeg kan ikke vente med at se den igen.

Cinema Blend
- ’Toy Story 4’ er virkelig sjov og nem, den sjoveste af de fire film. Kan varmt anbefales.

Lyt også til vores podcast om Pixar ved at klikke på nedenstående billede:

E Online
- Det er min favorit i franchisen. Du vil grine ligeså meget, som du kommer til at græde. Du vil føle dig som et barn det ene øjeblik og som en voksen det næste.

Business Insider
- ’Toy Story 4’ er en både rørende og bevægende tilføjelse til franchisen. Du kan godt have servietterne klar!!!

The Geekly Show
- Mange har sagt, at vi ikke har brug for en ’Toy Story 4’ (mig selv inkluderet), men stol på mig, når jeg siger, at vi har brug for denne historie. Jeg græd mere end jeg nogensinde har til en Toy Story-film, og grinte også mere end jeg har gjort før. Den her skal ses!

Rotten Tomatoes
Pixar har gjort det igen! ’Toy Story 4’ er min nye favorit! Jeg udfordrer dig til ikke at grine og græde til denne kærlighedshistorie om venskab.

JoBlo
- ’Toy Story 4’ bringer den konklusion til historien om Buzz og Woody, som vi aldrig vidste, at vi ville have, men det er det hele værd. Det skaber en potentiel fremtid for franchisen med en række nye karakterer. Absolut en kvalitets-Pixar-film og en af ​​deres bedste efterfølgere.

’Toy Story 4’ har biografpremiere den 29. august

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

De første reaktioner på filmen lyder jo forbløffende alle sammen! Bare jeg også kunne se filmen nu, :-/. Men jeg bliver bare ved med at glæde mig til den. For det her, det bliver en finale, der skal ses og nydes for enhver pris.

KOM SÅ TOY STORY 4! YEEAHAA!
MOD DET UENDELIGE UNIVERS! :-)

Christian

Hvorfor skal Danmark vente i over 2 hele måneder mere end dem i USA? Det virker så tåbeligt :-(

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Det helt centrale er den manglende historie - vi ser kun flig af noget, og kender ikke vores hovedperson nok til at vi synes han er interessant.

12 timer siden
mette

Fed liste. Mangler dog to af mine favoritter: The Game og Primal Fear

15 timer siden
Jensuser/8141
Jensuser/8141

The Sting med Robert Redford og Paul Newman havde da den vildeste og mest overraskende slutning på en film og den burde have været med

17 timer siden
madsjakobuser/535626
madsjakobuser/535626

Mangler helt sikkert på denne ellers gode liste...

17 timer siden
Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

2 dage siden