Cookie- og Privatlivspolitik
Avengers: Endgame kommer i biografen med ekstra scener

Avengers: Endgame kommer i biografen med ekstra scener

... allerede næste weekend i USA?

Stem op!
38
Stem ned!
0
(reset)

Når man blot mangler 45 mio. dollars i indtjening for at slå Avatar som den bedste indtjenende film nogensinde verden over, så er det da en god ide at opgradere her på falderebet.

Og det er præcis det, Disney har planlagt med verdens største superheltefilm, Avengers: Endgame - allerede næste weekend i USA. 

Kevin "MCU" Feige afslørede planerne over for ScreenRant, med ordene:

"Det bliver ikke en forlænget udgave, men der vil være en version i biografen med (...) et par nye ting til sidst i filmen. Hvis du bliver og ser filmen færdig, vil der være en slettet scene, en lille hyldest og et par overraskelser til sidst. Og det er næste weekend."

Timingen falder lige før Marvels næste kapitel, der også er den sidste film i fase 3, Spider-Man: Far from Home.

Du kan allerede nu bestille dine billetter til Spider-Man: Far from Home

Walt Disney Pictures Danmark har ikke kunne bekræfte over for kino.dk, om filmen også får samme særudgivelse herhjemme. Vi skal nok holde jer opdateret, når vi hører nærmere.

Avengers: Endgame er selvsagt aktuel i biograferne lige nu - find dine billetter her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars

Jeg synes det er en skam, at de ikke giver danske Marvel fans muligheden for at se den.

DJN

Altså, jeg er MCU-fan, men hvis dette er hvad de disker op med, så er det da at gøre grin med folk :D
Under alle omstændigheder ville jeg ikke sidde igennem en 3 timer lang film igen, uden pause:

https://birthmoviesdeath.com/2019/06/25/heres-what-youll-get-if-you-see-...

Segoyuser/116755

Plat, sørgeligt og lidt langt ude...men hvis nogen gerne vil bruge en mindre formue for at gense med en bid af en scene så god tur:-)
Vælger dog at vente til den er ude på bluray!!!

DJN

...om det ikke er lidt i stil med den første Avengers? Udgaven vi fik på disk herhjemme (og som blev vist i meget få biografer) har jo shawarma-scenen efter slutteksterne.

https://wegotthiscovered.com/movies/mcu-directors-roundtable-reveals-tru...

Nik

Jeg må give de andre herinde ret i, at det virker lidt som et forsøg på at presse citronen yderligere. Det klæder ikke Marvel og Disney, synes jeg.
Når det så er sagt, så er jeg nysgerrig...

johnny

jeg kunne sagtens tage ind og se filmen igen, bare for filmen selv. men at genudgive den bare for en post credit scene mere virker lidt ynkeligt. specielt hvis det bare er for at slå avatar.

Benjamin

Hvad jeg har læst mig frem til, så skulle det vist blot være en slettet scene samt noget ekstramateriale, som bliver vist som en post-credits scene. Noget, som jeg har svært ved at se skulle retfærdiggøre en genudgivelse blot to måneder efter premieren. Det er så tydeligt at Marvel kun gør dette, fordi de ikke kan tåle, at Endgame ikke slår Avatar som den mest-indtjenende film på verdensplan (når inflation ikke medregnes).

Shaolin

Men Avatar lavede jo samme nummer, med at blive sendt i biograferne igen, med X antal minutters ekstra scener i. Det er vel fair nok at Avengers får samme mulighed. ;)

Benjamin

Endgame spiller stadig i biografen, og hvad kan læse mig frem til, så vil de ekstra scener jo blot være indhold, man normalt finder som ekstramateriale på DVD/Blu-ray. Det er bare for tæt på den oprindelige udgave og med for lidt ekstramateriale til, at jeg syntes man kan retfærdiggøre en genudgivelse, andet en for at tjene flere penge.
Jeg er hverken fan af Avatar eller James Cameron, og jeg synes i bund og grund også det blot var af grådig, at man valgte at genudgive filmen i biografen. Men i det mindste valgte han først at genudgive Avatar efter et halvt år, og han gjorde sig i det mindste den ulejlighed at klippe de ekstra scener ind i den originale film. Hvis nu Marvel havde valgt at klippe ekstra scener ind i filmen og havde ventet lidt længere med at udgive genudgivelsen, så havde jeg måske været lidt mere positivt indstillet overfor det. Men dette virker bare som et desperat træk af Marvel, for at være sikker på at Endgame får titlen som mest-indtjenende film på verdensplan (selvom Disney ejer alle 5 film der har indspillet for over 2 mia. dollars, så de som sådan kun konkurrere med sig selv).

frederik

Essentielt er jeg enig i det du siger om, at Disney/Marvel bl.a. kun laver dette træk af pengemæssige årsager. Dog mener jeg det er helt okay, at de prøver at få Endgame over Avatar, som jo er 10+ år efterhånden (som også dengang var et forbillede for fremtidige film), da jeg synes det er på tide, at sætte nye standarder for hvordan fremtidige film skal være/se ud. Med det sagt kunne det være fedt for dem at vise overfor alle andre filmskabere, at superheltefilm kan blive ligeså succesfulde som den fantastiske, eventyrlige avatar og den romantiske film Titanic. Det er vel ikke helt dårligt, at sætte en standard for film hvert årti.

PS. Jeg har læst at direktøren valgte at undlade nogle scener hvor f.eks. Tony’s datter stod overfor ham efter han knipsede med fingrene. Dette vil dog ikke være helt værst at se i biografen da det evt. kan give lidt mere følelse midt i alt den action der forgår. (Min hjerne kunne simpelthen ikke bearbejde de ting der skete, det var jo emotionel rutsjebane).

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

21 timer siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

3 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

3 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden