Cookie- og Privatlivspolitik
10 kommende film fyldt med musik, sang & store følelser

10 kommende film fyldt med musik, sang & store følelser

Fra The Beatles til The Boss

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Elton John er lige nu aktuel i den biografiske, dog eventyrlige Rocketman, og i denne uge får verdens største pop-band, The Beatles, kærligheden at føle i Yesterday. Men det standser ikke her, for de næste par år kan vi se frem til en lang række film, fyldt med musik.

Der er både klassiske musicals, biografier og hyldester til nogle af de største. Vi kigger nærmere på 10 af de mest interessante:

 


Yesterday
Forestil dig en verden uden The Beatles! Det lyder ikke rart. Ikke desto mindre er det præmissen i Danny Boyles hyldest til verdenshistoriens største popband.

Himesh Patel spiller en ung kæmpende musiker, der efter et uheld opdager, at han er den eneste i hele verden, der kender The Beatles. Han begynder at spille deres vidunderlige sange, og snart rygtes det, at han er verdens bedste sangskriver. I filmen medvirker også Ed Sheeran og Lily James.

Yesterday har premiere den 27. juni.

 


Fisherman's Friends
Handlingen om en ung smart musik-agent fra London, der opdager en 100% autentisk gruppe af syngende sømænd, er baseret på den virkelige historie om 10 fiskere fra Cornwall, som gik fra at optræde på den lokale havn til at skrive kontrakt med Universal Records og opnå international berømmelse. 

Komedien er instrueret Chris Foggin har tidligere været en del af produktionen på andre britiske film som The World's End og My Week With Marilyn.

Fisherman's Friends har dansk premiere d. 15. august

 


Blinded by the Light
Endnu en hyldest til en af de helt store, nemlig Bruce "The Boss" Springsteen. I denne musikfilm følger vi en britisk teenager, der i 80erne lærer at leve sit liv, forstå sin familie og finde sin egen stemme gennem ikonets musik.

Filmen er instrueret af Gurinder Chadha, kvinden bag bl.a. Bedre end Beckham.

Blinded by the Light har dansk premiere den 17. oktober 2019. 

 


Judy 
Filmen 'Judy' handler om den legendariske sanger og skuespillerinde Judy Garland, som ankommer til London i vinteren 1968 for at spille en række udsolgte koncerter.

I rollen som Garland ses Oscar-vindende Renée Zellweger, som nok er mest kendt for sin præstation i Bridget Jones-filmene, men som også tidligere har medvirket i filmatiseringen af musicalen Chicago.

Judy har dansk premiere den 24. oktober 2019.


Cats
The Danish Girl-instruktøren, Tom Hooper, som også stod bag den Oscar-vindende musical Les Misérables fra 2012, har kastet sig ud i endnu en svingende klassiker, nemlig 'Cats'. På rollelisten er bl.a. Idris ElbaRebel Wilson, Jennifer HudsonJudi Dench og Ian McKellen, samt popikonet Taylor Swift.

Cats har dansk premiere den 19. december 2019.

 


Wild Rose
Filmen 'Wild Rose' handler om en ung kvinde fra Glasgow, der efter at have siddet i fængsel vender tilbage til sit liv som mor til to små børn, mens drømmer om at blive en vaskeægte Nashville-stjerne konstant kommer i konflikt med hendes daglige forpligtelser.

Tom Harper er manden bag filmen, og i hovedrollen ses stjernefrøet Jessie Buckley, som tidligere havde den ledende rolle i Beast

Wild Rose har premiere den 28. maj 2020.

 


In the heights
Jon M. Chu er manden bag film som G.I. Joe: Retaliation og Now You See Me 2. I 2020 kommer han med musikfilmen ‘In the heights’, der er historien om en bodegaejer, der arver en formue og flytter til Den Dominikanske Republik. 

På rollelisten ses bl.a. Anthony Ramos, der var med i sidste års kæmpesucces A Star Is Born, og Corey Hawkins.

In the Heights har dansk premiere den 25. juni 2020.West Side Story
Mesterinstruktøren Steven Spielberg har for længst bevist, at han mestrer de fleste genre. Nu har han for første gang kastet sig ud i en musical. Og mon ikke vi kan forvente, at det bliver lige så højt niveau, som Spielberg næsten altid er garant for? 

Manuskriptet bag musicalen er skrevet af Oscar-nominerede Tony Kushner, der bl.a. har skrevet de to Spielberg-film Munich og Lincoln. Rollerne som de unge Tony og Maria bliver spillet af Baby Driver-stjernen Ansel Elgort og den debuterende Rachel Zegler.

West Side Story forventes at have premiere d. 17. december 2020


Wicked
Den 3-dobbelte Oscar-nominerede instruktør, Stephen Daldry, der bl.a. er manden bag mesterværker som The Hours, The Reader og Billy Elliot, skal stå bag filmatiseringen af Broadway Musicalen ’Wicket’. Forvent et slags spin-off på Troldmanden fra Oz.

Wicked har dansk premiere den 22. december 2021.Guava Island
Hollywood er også på vej med denne tropiske thriller om en musiker der stjæler sig frem til et godt liv, hvilket hurtigt skaffer ham problemer. Og så selveste Rihanna og Donald Glover på rollelisten.

Guava Island Afventer premieredato.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Filmen fra 1961 med Natalie Wood i hovedrollen er et mesterværk. Jeg tror ikke på at den kan matches også selv om instruktøren hedder Spielberg, dertil er den simpelthen for perfekt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

3 dage siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

4 dage siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

5 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

5 dage siden