Cookie- og Privatlivspolitik
UglyDolls er en smuk kærlighedserklæring

UglyDolls er en smuk kærlighedserklæring

Den søde historie bag de biografaktuelle grimme dukker (sponsoreret)

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Familiefilmen UglyDolls rammer biograferne med et vigtigt budskab, nemlig at det uperfekte er perfekt. Vi skal fejre vores "fejl", for det er dem, som gør os unikke. Du skal være tro mod dig selv - og elske dig selv, også dine fejl.

I 'UglyDolls' rejser dukken Moxy og hendes venner fra Grimsted til Den Store Verden, hvor de møder et helt nyt syn på livet hos de smukke dukker.

Se 'UglyDolls' i biografen nu:

Den søde historie bag skabelsen af UglyDolls

Historien bag UglyDolls er en smuk og sød historie, der viser, at de "grimme" dukker udspringer af ren kærlighed og fantasi.

Det hele begyndte, da UglyDolls-skaberen David Horvath sad ved siden af pigen Sun-Min Kim, da de begge gik på Parsons School of Design.

Her sad han og tegnede, hvad der skulle ende med at blive figuren Wage, da læreren kom forbi og spurgte: "Hvad er det for forfærdeligt grimt noget, du har tegnet?"

Og David svarede tilbage: "Hvad er grim egentligt? Er det ikke det, som gør os til dem vi er?"

Dermed var grundideen til Uglydolls lagt, men efterfølgende måtte Sun-Min Kim rejse tilbage til Sydkorea. David blev i Los Angeles, og de begyndte at skrive breve til hinanden.

David sluttede sine breve af med en tegning af Wage, der skulle illustrere, at han arbejde hårdt på at få Kim tilbage til staterne, og at hun ikke skulle være urolig.

Det udviklede sig yderligere, da Kim faktisk syede en figur af Wage og sendte tilbage til David.

David blev så glad for bamsen, at han tog den med sig rundt. Der fik den Eric Nakamuras opmærksomhed, der netop havde åbnet en butik, som specialiserede sig i asiatisk popkultur - og han bestilte den første sending af UglyDolls.

Derfra voksede de til et kæmpe fænomen, som fandt vej til flere butikker, kendtes hænder fra Snoop Dogg til Sasha Obama og nu en spillefilm.

David og Kim er i dag gift og bor på Manhattan Beach med deres toårige datter.

Sammen har de skabt, det de kalder Ugly-verse, og som David selv beskriver det: "Selvom de måske ser lidt skægge ud, så er de dig og mig, eller folk, som du er virkelig tæt med".

UglyDolls kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jørgenuser/73519
jørgenuser/73519

Igen en film der ikke bliver vist i danmark

1 time siden
VIPER

Glæder mig til at se filmen - skal nok blive underholdende.
Men!

3 timer siden
Jacob

Jeg er lidt spændt på hvor mange skurke der vil være med, for udover Catwoman og The Penguin, så rygtes at flere også vil dukke op.

16 timer siden
Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

17 timer siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

19 timer siden

Aktive debatter