Cookie- og Privatlivspolitik
Se trailers til alle ugens premierefilm

Se trailers til alle ugens premierefilm

Store oplevelser, stor popstjerne og stort monster

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Så er det atter tid til at tage dig selv, dine børn eller venner med i biografen.

I denne uge kan du opleve biografien om verdens måske største popfænomen, Elton John. Derudover byder biograferne på et gensyn med kæmpeøglen Godzilla, menneskejagt i den congorianske jungle, 83-årig bjergbestiger og animationsfilm for hele familien.

Se trailers og køb billetter til ugen premierefilm herunder


Rocketman
I dette biografiske drama spiller Taron Egerton popikonet Elton John. Vi følger den ikoniske verdensstjerne, fra han stifter bekendtskab med klaveret som barn og frem til hans personlige comeback efter et hæftigt misbrug af både sex, stoffer og alkohol.

 


Congo
Krimi-dramaet Congo er baseret på virkelige hændelser om to nordmænd, der krydser græsen til Congo. Da deres chauffør bliver fundet myrdet, starter en menneskejagt på de to. 

 


Edie
Dette drama handler om den 83-årige Edie, der ikke mener, at der er noget der hedder 'for sent'. Derfor beslutter hun sig for at bestige det legendariske bjerg Mount Suilven i Skotland.

 


Godzilla 2: King of the Monsters
I dette gensyn med Godzilla, skal kæmpemonstret hjælpe med at beskytte menneskeden fra et stort, frygtindgydende, trehovedet monster.

 


Mysteriet om Hr. Link
I familiefilmen 'Mysteriet om Hr. Link' følger en den opdagelsesrejsende, Sir Lionel Frost, der møder en afskyelig snemand og nu må eskortere ham til sine Yeti-artsfæller i Himalaya. Pilou Asbæk er blandt de danske stemmer på rollelisten.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 dag siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

2 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 dage siden

Aktive debatter