Cookie- og Privatlivspolitik
Se trailers til alle ugens premierefilm

Se trailers til alle ugens premierefilm

Store oplevelser, stor popstjerne og stort monster

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Så er det atter tid til at tage dig selv, dine børn eller venner med i biografen.

I denne uge kan du opleve biografien om verdens måske største popfænomen, Elton John. Derudover byder biograferne på et gensyn med kæmpeøglen Godzilla, menneskejagt i den congorianske jungle, 83-årig bjergbestiger og animationsfilm for hele familien.

Se trailers og køb billetter til ugen premierefilm herunder


Rocketman
I dette biografiske drama spiller Taron Egerton popikonet Elton John. Vi følger den ikoniske verdensstjerne, fra han stifter bekendtskab med klaveret som barn og frem til hans personlige comeback efter et hæftigt misbrug af både sex, stoffer og alkohol.

 


Congo
Krimi-dramaet Congo er baseret på virkelige hændelser om to nordmænd, der krydser græsen til Congo. Da deres chauffør bliver fundet myrdet, starter en menneskejagt på de to. 

 


Edie
Dette drama handler om den 83-årige Edie, der ikke mener, at der er noget der hedder 'for sent'. Derfor beslutter hun sig for at bestige det legendariske bjerg Mount Suilven i Skotland.

 


Godzilla 2: King of the Monsters
I dette gensyn med Godzilla, skal kæmpemonstret hjælpe med at beskytte menneskeden fra et stort, frygtindgydende, trehovedet monster.

 


Mysteriet om Hr. Link
I familiefilmen 'Mysteriet om Hr. Link' følger en den opdagelsesrejsende, Sir Lionel Frost, der møder en afskyelig snemand og nu må eskortere ham til sine Yeti-artsfæller i Himalaya. Pilou Asbæk er blandt de danske stemmer på rollelisten.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

2 timer siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

22 timer siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

1 dag siden
Anna

Pls go easy!!

1 dag siden
Anna

ahhahahaah crapique!

1 dag siden

Aktive debatter