Cookie- og Privatlivspolitik
Se trailers til alle ugens premierefilm

Se trailers til alle ugens premierefilm

Drama, dates og dobbeltspil

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Ugens premierefilm byder på lidt af hvert. Du kan se både norsk og italiensk drama, romantisk komedie med Charlize Theron og Seth Rogen, samt den nervepirrende thriller Stalker.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder.


Battle
Dette norske dansedrama handler om unge Amailie, der bliver spillet af den norske 'SKAM'-skuespiller Lisa Teige. Amalie prøver at passe ind i en verden, hvor det er vigtigt at have både udseende, penge og de rigtige dansetrin. 

Da Amalie møder gadedanseren Michael, ændrer tingene sig dog. Michael viser sig nemlig at være anderledes end alle andre, hun kender.

 


Lazzaro den lykkelige
Dramaet 'Lazzaro den lykkelige' følger en ung mands ihærdige forsøg på at være et godt menneske i en verden styret af penge. 

Historien starter i et slags feudalsamfund, hvor den godmodige Lazzaro arbejder døgnet rundt i markerne, og derudover er en hjælpende hånd til alle, der har brug for ham.

 


Long Shot
Denne romantiske komedie følger den arbejdsløse journalist Fred Flarsky, spillet af Seth Rogen, der overraskende bliver valgt til at skrive taler for den amerikanske udenrigsminister Charlotte Field (Charlize Theron), som tilfældigvis er hans gamle babysitter. 

Charlotte Field har i tankerne at stille op til det kommende præsidentvalg, men under forberedelserne til hendes kampagne forelsker hun sig i den noget usoignerede og hashrygende Fred. Charlotte må nu vælge, om hun vil stå ved sin kærlighed til Fred, eller om vil bibeholde sit pletfrie image.

 


Stalker
Thrilleren handler om den unge og naive Frances, som prøver at klare skærene på egen hånd i New York City.

Da hun en dag finder en glemt håndtaske i et subway-tog, leverer hun den naturligvis tilbage til dens rette ejer. Ejeren er den excentriske og ensomme franske klaverlærer Greta, der elsker klassisk musik.

Frances har mistet sin egen mor for nylig og knytter sig hurtigt til enken. Men da Gretas moderlige omsorg smuldrer og bliver mere og mere forstyrret, opdager Francis, at intet i Gretas liv er, hvad det giver sig ud for at være. Rollen som Francis bliver spillet af den unge stjerne Chloë Grace Moretz, mens Greta bliver portræteret af den Oscar-nominerede Isabelle Huppert

 

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

1 dag siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

1 dag siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

1 dag siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

1 dag siden
Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

4 dage siden

Aktive debatter