Cookie- og Privatlivspolitik
The Purge 5 får premieredato og bliver den store finale

The Purge 5 får premieredato og bliver den store finale

The Last Purge

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Universal Pictures og Blumhouse Productions har gjort klar til at afholde en sidste udrensning med 'The Purge 5', der bliver franchisens efter sigende sidste film og store finale.

Filmen, der indtil videre bliver kaldt "Untitled Next Purge Chapter", har fået en amerikanske premieredato - den 10. juli 2020.

Gyserserien blev skudt i gang i 2013 med filmen The Purge, der udspiller sig i en alternativ virkelighed, hvor mord er tilladt i 12 timer en gang om året til den såkaldte "udrensning".

Siden da er franchisen kun vokset i popularitet med tre efterfølgere samt en tv-serie, der har 2. sæson på vej. Og nu venter der altså en film mere.

Det vides endnu ikke, i hvilken grad skaberen James DeMonaco vender tilbage, men sidste år udtalte han til Entertainment Weekly, at han havde planer afslutte serien med den femte film:

- Jeg har det i mit hoved. Jeg tror, at jeg vil skrive den. Jeg synes, at det er en fantastisk måde at slutte det hele af på. Vi slutter det hele, tror jeg, i den her, og jeg er meget spændt. Da jeg kom på ideen og præsenterede det for til alle, var de meget begejstrede, og jeg tror, at det bliver en fed slutning, den måde hvorpå vi kommer i mål.

'The Purge 5' får premiere den 10. juli 2020 i USA, men en dansk premieredato afventes.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik Plauborg

Jeg glæder mig super meget til at se filmen margrete den 1 biografen i marts 2021.Håber der er merchandice til filmen.

1 dag siden
Never too many movies

Fin opsummering af Tobias Lindholm. Men det er vel også værd lige at nævne, at manden står bag Krigen, som jo er en Oscarnomineret film.

1 dag siden
Morten V. K. Pedersen

Er helt enig med dig Daniel, der er virklig mange gode afsnit! Vi burde lave en afstemning af hvilken sæson der er den bedste .

1 dag siden
Jetteuser/370563
Jetteuser/370563

Snatch

1 dag siden
Thomas

Så kunne de da have kaldt den Where`s Waldo. (Find Holger)

2 dage siden

Aktive debatter