Cookie- og Privatlivspolitik
The Purge 5 får premieredato og bliver den store finale

The Purge 5 får premieredato og bliver den store finale

The Last Purge

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Universal Pictures og Blumhouse Productions har gjort klar til at afholde en sidste udrensning med 'The Purge 5', der bliver franchisens efter sigende sidste film og store finale.

Filmen, der indtil videre bliver kaldt "Untitled Next Purge Chapter", har fået en amerikanske premieredato - den 10. juli 2020.

Gyserserien blev skudt i gang i 2013 med filmen The Purge, der udspiller sig i en alternativ virkelighed, hvor mord er tilladt i 12 timer en gang om året til den såkaldte "udrensning".

Siden da er franchisen kun vokset i popularitet med tre efterfølgere samt en tv-serie, der har 2. sæson på vej. Og nu venter der altså en film mere.

Det vides endnu ikke, i hvilken grad skaberen James DeMonaco vender tilbage, men sidste år udtalte han til Entertainment Weekly, at han havde planer afslutte serien med den femte film:

- Jeg har det i mit hoved. Jeg tror, at jeg vil skrive den. Jeg synes, at det er en fantastisk måde at slutte det hele af på. Vi slutter det hele, tror jeg, i den her, og jeg er meget spændt. Da jeg kom på ideen og præsenterede det for til alle, var de meget begejstrede, og jeg tror, at det bliver en fed slutning, den måde hvorpå vi kommer i mål.

'The Purge 5' får premiere den 10. juli 2020 i USA, men en dansk premieredato afventes.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

21 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

2 dage siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

2 dage siden
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!

2 dage siden

Aktive debatter