Cookie- og Privatlivspolitik
Populært Star Wars-spil bliver filmatiseret

Populært Star Wars-spil bliver filmatiseret

Avatar-producent hyret til at skrive manus

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Computerspillet 'Star Wars: Knights of the Old Republic' bliver filmatiseret, og det er Avatar-produceren Laeta Kalogridis, der skal skrive historien. BuzzFeed bringer historien eksklusivt.

'Star Wars: Knight of the Old Republic' (også kendt som KOTOR), der blev udgivet af LucasArts i 2003 og er baseret på en tegneserie fra 1993-94, står som et af de mest populære spil om stjernekrigsuniverset, primært pga. det rollespilsprægede gameplay og velfortalte historie.

Plottet foregår hele 4.000 år før Star Wars fra 1977, hvor Sith-krigeren Darth Malak påbegynder et angreb mod republikken.

Ifølge BuzzFeeds kilder er Kalogridis tæt på at færdiggøre det første af tre manuskripter baseret på KOTOR.

Forleden blev det offentliggjort, at Game of Thrones-skaberne David Benioff og D.B. Weiss står bag den første af tre andre Star Wars-film, der får premiere i 2022. KOTOR-trilogien er umiddelbart en særskilt filmserie, men intet er officielt bekræftet af Disney, så meget kan blive afsløret den næste tid.

Star Wars: Knight of the Old Republic har endnu ingen premieredato.

Til gengæld får Star Wars: The Rise of Skywalker premiere den 18. december i år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg må sige at jeg overrasket over det ikke er GoT-skaberne, der skal stå bag KOTOR-trilogien. Lucasfilm vil ikke længere lave en film hvert år, og det lyder lidt utroligt, at man allerede går i gang med en anden filmtrilogi, hvor den først kan starte efter 2026. Lucasfilm kommer vist med en udmelding om en tredje live-action serie, men det lyder jo ikke som en serie. Disney har desuden sagt at de ikke vil lave Star Wars film direkte til Disney+, så jeg er da spændt på hvordan det her ender.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

55 minutter siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

1 time siden
TheGreatAngel

De har begge to været ude at sige at kontrakterne ikke bliver forlænget, fordi Jussi har haft nogle andre visioner til karakterne.

1 time siden
Loneuser/512689
Loneuser/512689

Er virkelig irriteret over, at Kaas og Fares skiftes ud!
Lone

1 time siden
Vibekeuser/894605
Vibekeuser/894605

Julia Roberts i superform. Baseret på virkelig hændelse der kunne være foregået i dag også.

5 timer siden

Aktive debatter