Oversigt: Events maj 2019

Forpremierer, repremierer og særvisninger 
Billede
(© 20th Century Fox)

Maj måned byder på en masse spændende film og arrangementer til dig, der vil se andet end de aktuelle film i biograferne. 

Vi giver dig her et overblik over de mange valgmuligheder.

Event: Én pige og 39 sømænd (5/5)
Se eller gense det populære lystspil fra 1965 med bl.a. Birgit Sadolin, Karl Stegger, Kirsten Søberg og Morten Grunwald.

Vises i Nordisk Film Biografer

TøseTirsdag: The Hustle (7/5)
CinemaxX afholder endnu engang TøseTirsdag! Der bliver budt velkommen i foyeren, hvor der vil blive serveret et glas bobler. Foruden bobler vil der blive uddelt en lille slikpose, og der vil være lodtrækning om lækre præmier inden forpremieren på ’The Hustle’.

Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Forpremiere: Detective Pikachu inkl. særligt Pokémon Trading Card (7/5)
Detective Pikachu, der er baseret på Nintendo-spillet 'Great Detective Pikachu' handler om drengen Tim, som kan tale med og forstå selveste Pikachu.

Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Forpremiere: John Wick 3: Parabellum (14/5)
Er du en John Wick-fan, er det oplagt at tage med til forpremieren på tredje kapitel i serien om den pensionerede lejemorder. I København præsenteres filmen af Han Duo podcast, som sætter scenen inden action-braget løber af stablen.

Vises i Nordisk film biografer, CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Forpremiere: Five Feet Apart (15/5)
Det romantiske drama 'Five Feet Apart' handler om teenagerne Will og Stella, der er begge ramt af en livstruende sygdom. De to mødes på hospitalet, hvor de bliver forelsket i hinanden og finder kærligheden i deres hårde tid. Deres sygdom gør desværre, at de skal undgå fysisk kontakt.

I CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Jubilæums visning: Alien (16/5)
Ridley Scotts ikoniske mesterværk fylder 40 år. Det fejrer Nordisk Film med denne sævisning, hvor man har mulighed for at se filmen i en nyrestauret 4K version.

Vises i Nordisk Film Biografer.

Event: Bruce Springsteen og Asbury Park (22/5)
Hør historien om det legendariske spillested ’Asbury Park’, hvor bl.a. Bruce Springsteen, Southside Johnny og Steve Van Zandt fik deres start i musikbranchen. ’Asbury Park: Riot Redemption Rock ‘n’ Roll’ er direkte fortalt af dem, der var til stede, dengang Asbury Park havde sin musikalske storhedstid. Se med når Bruce Springsteen og de andre tager tilbage til hjemstedet for deres karriere.

Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Event: Royal Opera House: Faust (28/5)
Oplev 1870’ernes dekadente og elegante Paris i David McVicars spektakulære opsætning af Gounods mest elskede opera.

Vises i CinemaxX København.