Cookie- og Privatlivspolitik
Kingsman 3 bliver (måske) den sidste film med Taron Egerton og Colin Firth

Kingsman 3 bliver (måske) den sidste film med Taron Egerton og Colin Firth

Der er dog også en anden film på vej i franchisen

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Der er nyt fra Kingsman-lejren. For godt nok er instruktør Matthew Vaughn i gang med at optage prequel-filmen i franchisen, der har titlen Kingsman: The Great Game. Det betyder altså også, at det (indtil videre) bliver til fire film i serien.

Men ifølge Vaughn så er idéen med den kommende og tredje film i hovedfranchisen at afslutte forholdet mellem Eggsy og Harry Hart - henholdsvis Taron Egerton og Colin Firth. Det skriver Digital Spy.

Egerton er lige nu biografaktuel i rollen som Elton John i Rocketman, men forventes altså at vende tilbage i rollen som Eggsy sammen med Firth. Vaughn uddyber:

- Vi er nødt til at afslutte Eggsy og Harrys forhold. Det sidste kapitel i deres forhold skal fortælles, hvilket vi er klar til at gøre, og jeg håber på at filme senere i år eller i begyndelsen af ​​næste år.

Find dine billetter til 'Rocketman' her


Den kommende Kingsman-fortsættelse følger op på Kingsman: The Secret Service fra 2014 og Kingsman: The Golden Circle fra 2017, hvor vi fik introduceret Kingsmans amerikanske modstykke i form af The Statesman. Måske de vender tilbage?

Prequelen ’Kingsman: The Great Game’ skulle det efter sigende være en periode-film, der vil fokusere på Kingsman-organisationens tidligere dage og skulle angiveligt blive mindre actionfyldt.

Rollelisten byder bl.a. på Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass), Matthew Goode (Watchmen) og Gemma Arterton (Quantum of Solace), videre til Tom Hollander (Bohemian Rhapsody), Rhys Ifans (The Amazing Spider-Man) og Daniel Bruhl (Captain America: Civil War).

Det store persongalleri byder endvidere på Charles Dance ('Game of Thrones'), Harris Dickinson ('Trust') og Ralph Fiennes (Skyfall) samt Djimon Hounsou (Shazam) og Alison Steadman ('Orphan Black').

’Kingsman: The Great Game’ får biografpremiere den 14. februar 2020, mens vi stadig venter på en premieredato på ’Kingsman 3’.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Astrid

Har selvfølgelig stemt på Blinkende Lygter. Det er ikke bare den bedste film fra 2000, men min over all yndlingsfilm.

5 timer siden
Hussein

En fantastik film, der viser hvad en mand vil gøre i en øde ø. Plus det Tom Hanks

14 timer siden
Slyngel

:-)

16 timer siden
Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

1 dag siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

1 dag siden

Aktive debatter