Cookie- og Privatlivspolitik
Kingsman 3 bliver (måske) den sidste film med Taron Egerton og Colin Firth

Kingsman 3 bliver (måske) den sidste film med Taron Egerton og Colin Firth

Der er dog også en anden film på vej i franchisen

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Der er nyt fra Kingsman-lejren. For godt nok er instruktør Matthew Vaughn i gang med at optage prequel-filmen i franchisen, der har titlen Kingsman: The Great Game. Det betyder altså også, at det (indtil videre) bliver til fire film i serien.

Men ifølge Vaughn så er idéen med den kommende og tredje film i hovedfranchisen at afslutte forholdet mellem Eggsy og Harry Hart - henholdsvis Taron Egerton og Colin Firth. Det skriver Digital Spy.

Egerton er lige nu biografaktuel i rollen som Elton John i Rocketman, men forventes altså at vende tilbage i rollen som Eggsy sammen med Firth. Vaughn uddyber:

- Vi er nødt til at afslutte Eggsy og Harrys forhold. Det sidste kapitel i deres forhold skal fortælles, hvilket vi er klar til at gøre, og jeg håber på at filme senere i år eller i begyndelsen af ​​næste år.

Find dine billetter til 'Rocketman' her


Den kommende Kingsman-fortsættelse følger op på Kingsman: The Secret Service fra 2014 og Kingsman: The Golden Circle fra 2017, hvor vi fik introduceret Kingsmans amerikanske modstykke i form af The Statesman. Måske de vender tilbage?

Prequelen ’Kingsman: The Great Game’ skulle det efter sigende være en periode-film, der vil fokusere på Kingsman-organisationens tidligere dage og skulle angiveligt blive mindre actionfyldt.

Rollelisten byder bl.a. på Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass), Matthew Goode (Watchmen) og Gemma Arterton (Quantum of Solace), videre til Tom Hollander (Bohemian Rhapsody), Rhys Ifans (The Amazing Spider-Man) og Daniel Bruhl (Captain America: Civil War).

Det store persongalleri byder endvidere på Charles Dance ('Game of Thrones'), Harris Dickinson ('Trust') og Ralph Fiennes (Skyfall) samt Djimon Hounsou (Shazam) og Alison Steadman ('Orphan Black').

’Kingsman: The Great Game’ får biografpremiere den 14. februar 2020, mens vi stadig venter på en premieredato på ’Kingsman 3’.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

23 timer siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

1 dag siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

1 dag siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

2 dage siden
Anna

Pls go easy!!

2 dage siden

Aktive debatter