Cookie- og Privatlivspolitik
Hov, skal Deadpool være med i Spider-Man 3?

Hov, skal Deadpool være med i Spider-Man 3?

Nyeste MCU-rygter 

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge fan-sitet MCU Cosmic leger Disney efter opkøbet af Fox lige nu med flere ideer, der skal bringe Deadpool ind i Marvel Cinematic Universe.

Sitet skriver, at der er tale om rygter, men at oplysningerne kommer fra deres mest pålidelige og hidtil fejlfrie kilde.

Rygterne lyder, at der er tre måder, hvorpå Marvels poiltisk ukorrekte guldkalv endelig kan få lov til at spille sammen med de andre populære superhelte fra samme tegneserie-univers.

1. En ny solofilm, Deadpool 3.

2. En Disney+ serie med Deadpool.

3. En Deadpool-gæsterolle i 'Spider-Man 3'.

Især mulighed 1 og 3 virker som gode bud - og nok mere oplagte muligheder end streaming-løsningen, eftersom Disney+ gerne skulle blive en familievenlig kanal.

En solofilm er vel det, alle havde set komme. PÅ den måde kan Wade Wilson selv få besøg fra en anden MCU-helt, og så åbne op for sammenspillet. Men ide nr. 3, den om Spider-Man, er i den grad spændende.

Med en rolle i Peter Parkers nabolag ville Deadpool vitterligt blive del af "det gode selskab" og have rig mulighed for at møde kræfter som fx Nick Fury. Om Ryan Reynolds' grovkornede humor vill passe side om side med "the friendly neighborhood Spider-Man" er så spørgsmålet.

Først kommer turen dog til Spider-Man: Far from Home, der får dansk premiere den 7. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jens Wigge

Jeg er lidt choket hvis rygterne taler sandt, der er ingen sammenhæng mellem dem.

Jeg kan nærmere se ham først møde Ant-man som så præsenterer ham for proffesor Hank (ham der gav bæltet til Ant-man)

Hank er hvis man nørder lidt en større samling af dem alle end Nick.
Plus Hank og Fury er venner og tidligere kollegaer før Fury blev direktør i SHIELD.

Hank menes også i nogle kredse at være den samme Hank som den blå abe i X-men det er der til gengæld kun myter om, bl.a. Navn, briller og personlighed. Men ingen bekræftelse på, så det åbner også en vej til Hank og Fury gennem Wolverine, som han jo har mødt før.

En Deadpool origin med Wolverine og Hank og den vej krydse flere på deres rejse før de skilles og Wolverine tager ud til farmen, og deadpool til storbyen.

Jacob

Godt nok åbner Spider-Man: Far From Home op for paralleluniverser, men jeg har virkelig svært ved at se Deadpool, der jo som bekendt er en del af Fox’ snart nedlagte X-Men univers, være med i MCU. Det vil simpelthen ikke ligne Kevin Feige, at blande noget andet sammen med MCU. De fleste mener også at X-Men vil blive rebootet, og Kevin Feige har sagt at der går år før mutanterne dukker op. Mit bud er at de vil starte Deadpool op på ny igen, og hyrer Ryan Reynolds til jobbet.

Jens Wigge

Avengers og x-men har allerede krydset, så det har intet med andre universer.

X-men har bl.a. Haft en gæste optræden i civil war

DJT

i filmene.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.