Cookie- og Privatlivspolitik
Gratis #kinotur på feel-good komedien Kvinde på krigsstien

Gratis #kinotur på feel-good komedien Kvinde på krigsstien

Tag veninderne med - det koster kun en anmeldelse!

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Du kan blive blandt de første i Danmark til at se feel good-komedien Kvinde på krigsstien, når vi afholder #kinotur lørdag den 11. maj kl. 9.45 i Grand Teateret i København, hvor der også vil være en crossaint samt the og kaffe til de deltagende.

Alt du skal gøre for at komme med er at give en lille anmeldelse af filmen bagefter på kamera til os.

Hvis du ønsker at deltage, så send en e-mail til dhn@kino.dk - skriv KINOTUR i emnefeltet. Mailen skal indeholde dit navn, din alder samt hvor mange billetter du ønsker.

 

Lidt om filmen:

Den islandske film 'Kvinde på krigsstien' handler om Halla, der erklærer krig mod industrien, som er ved at ødelægge hendes elskede natur. Hun tager hårde midler i brug - men det hele ændrer sig drastisk, da hun pludselig skal være mor. 

'Kvinde på krigsstien' er blevet kaldt en intelligent feel-good komedie, der håndterer globale dagsordner med lige dele humor, drama og musikalitet. Se traileren herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

49 minutter siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

5 timer siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

2 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

2 dage siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

2 dage siden

Aktive debatter