Cookie- og Privatlivspolitik
Filmhistoriens 11 mest umage dog realistiske par

Filmhistoriens 11 mest umage dog realistiske par

"Long shots" du ikke så komme!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)


I forbindelse med Charlize Theron og Seth Rogens nye film Long Shot, om et noget umage par, har vi her på redaktionen sat os for at lege Kirsten Giftekniv. Vi har derfor forsøgt at sætte to karakterer op fra filmhistorien som ikke umiddelbart ville være et match, men som vi tror stadigvæk kunne få det til at fungere pga. en fælles interesse, fortid eller lignende. 

 

Will Hunting + Snehvide

Man skulle ikke umiddelart tro, at en genial håndværker fra Boston og den smukkeste i landet her skulle være et match. På trods af deres mange forskelligheder har de dog en fælles passion; æbler. "How do you like them apples snehvide?"

Ellen Ripley + Ernst Blofeld

På trods af, at Ellen og Ernst ikke ligefrem har samme moralske kompas, så er de på samme side, når den kommer til et af de vigtigere spørgsmål i verden; hund eller kat? Både alien-bekæmperen og superskurken har nemlig et nært forhold til et kattedyr. Måske de kunne åbne et internat?

Travis Bickle + Queen Grimhilde, The Evil Queen

 

Ligesom med snehvide, har vi hooket hendes stedmor op med en rigtig amerikansk mand. Selvom Travis går op imod systemet, og Den Onde Dronning ER systemet, så er de begge to meget glade for at snakke til spejle. Hvorfor ikke snakke med hinanden i stedet for jeres eget spejlbillede?

Captain America + Austin Powers

Vi tror, at den første Avenger og Englands andenmest kendte agent har en del at snakke om. Begge helte har nemlig prøvet at være frosset ned i årtier, og begge har været romantisk indvolveret med flere generationer af samme famile. Vi kunne sagtens ser de her to herre blive gamle sammen. 

Daniel Plainview + Mia Wallace

Det er ikke altid nemt at være hverken Daniel Plainview eller Mia Wallace, så derfor tror vi, at de ville kunne nyde hinandens selskab over en dejlig kold milkshake. Hvem ved, det kan da også være at Plainview også kan danse en twist.

Gaylord Focker + Han Solo

Guderne skal vide, at svigerfar ikke altid være helt nem at danse med. De fleste må dog se sig mere tilfredse end Han Solo og Gaylord Focker. Darth Vader gør ikke ligefremt livet nemmere for Han, og det samme kan man sige om CIA-agent og blomsterhandler Jack Byrnes. 

Thanos + Lara Croft

Samlermani er en sygdom, og disse to karakterer lider af netop det. Thanos er besat af sten, mens Lara plyndrer diverse grave for antikviteter. De her to kunne sagtens slå kluddene sammen over deres fælles mani. De kunne jo evt. åbne en hobby-shop sammen. 

Beatrix Kiddo + Dan Gallagher 

Ex-kærester kan være en svær størrelse, bare spørg Beatrix Kiddo fra 'Kill Bill' og Dan Gallagher fra 'Fatal Attraction'. Det var super tarveligt, af Bill at forsøge at slå Beatrix ihjel på hendes bryllupsdag, og mange vil nok mene, at Dans lagengymnastik med Alex Forrest endte som en påtrængende affære.  

Tony Stark + Margaret Thatcher

Iron Man + Iron Lady = det perfekte match. De har også begge gjort karriere inden for våbenhandel, det her er simpelthen meant to be. 

 

Pocahontas + Eigil 

Vi finder nok ikke meget større dyrevenner i filmhistorien end Disney-prinsessen Pocahontas og Eigil fra 'De grønne slagtere'. Den eneste problemstiling er, om Eigil kan formå at gå på de kompromiser, der indgår i et forhold. "Eigil må alt" går nok ikke i et forhold. 

Jesse & Chester + Thelma & Louise

Vi slutter af med en dobbeltdate. Jeese og Chester fra 'Dude, Wheres my Car?' har det med at glemme, hvor de har stillet deres bil. Men så er det godt, at Thelma og Louise kan give dem et lift. De skal dog opføre sig ualmindeligt ordentligt. 

 

Long Shot får premiere d. 2.maj. Du kan købe dine billetter her: 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Marianne Kirkovics

Billy Elliot er en smuk feel good film, om en drengs mod og kamp for at gøre noget helt anderledens end man ville forvente af en dreng fra den enge

1 time siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

15 timer siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

19 timer siden
Miss Hearts

Erin Brockovich.

1 dag siden
Dan
Dan

Jeg stemmer på Erin Brockovich
- fordi en sand historie her skildres på bedste vis,

1 dag siden

Aktive debatter