Endelig! Premieredatoer på 6 kommende storfilm

Fra The Batman til Mission: Impossible
Billede
(© DC Comics)

Vi har nu fået premieredatoer på en række spændende film, der venter forud – fra 2020 til 2022. Du finder alle titler og premieredatoer herunder.

De seks film inkluderer Untitled Christopher Nolan Project, videre til DC Super Pets og The Batman samt Mission: Impossible 7 og 8, mens Suicide Squad 2 også venter forude.

Hvilke film glæder du dig mest til?

Untitled Christopher Nolan Project
- Premiere 16. juli 2020
Filmen 'Untitled Christopher Nolan Project' er nyeste projekt af instruktøren Christopher Nolan. Vi ved intet andet om filmen, end at den er på vej, og at den kommer i IMAX. Nolan har tidligere stået bag populære og anmelderroste film som The Dark Knight, Dunkirk og Inception.


DC Super Pets
- Premiere 20. maj 2021
Animationsfilmen 'DC Super Pets' er baseret på DC Comics række af kriminalitetsbekæmpende kæledyr. Den originale hærskare af super-dyr fra tegneserierne inkluderer hunden Krypto, hesten Comet, katten Streaky, aben Beppy og den formskiftende Proty II. Instruktørerne har tidligere arbejdet på animationsfilm som Vilde Rolf og LEGO Batman filmen.


The Batman
- Premiere 24. juni 2021
Filmen 'The Batman' handler om DC-helten, der tidligere er blevet spillet af bl.a. Michael Keaton, Christian Bale og Ben Affleck. Instruktøren Matt Reeves (Cloverfield, Abernes Planet: Revolutionen, Abernes Planet: Opgøret) skulle have lavet filmen med Affleck, men har istedet valgt at fokusere på en yngre udgave af nattens ridder, der denne gang skal være mere detektiv end superhelt.


Mission: Impossible 7
- Premiere 22. juli 2021
Actionfilmen 'Mission: Impossible 7' er syvende film i serien om IMF-agenten Ethan Hunt, som selvfølgelig igen bliver spillet af Tom Cruise. Manden bag Mission: Impossible - Rogue Nation og Mission: Impossible - Fallout Christopher McQuarrie er tilbage som instruktør på både denne film og Mission: Impossible 8.

Suicide Squad 2
- Premiere 05. august 2021
Superskurkefilmen 'Suicide Squad 2' er opfølgeren til Suicide Squad, hvor et hold af verdens mest frygtede superskurke blev samlet og sendt mod en overnaturlig fjende. Filmen er baseret på DC Comics' forlæg, og manuskriptet skrives af James Gunn, der stod bag de to første Guardians of the Galaxy-film. Det rygtes også, at Gunn skal instruere superskurke-opfølgeren.

Mission: Impossible 8
- Premiere 04.08.2022
Filmen 'Mission: Impossible 8' er ottende installation i rækken af film med Tom Cruise i rollen som IMF-agenten Ethan Hunt. Manden bag Mission: Impossible - Rogue Nation og Mission: Impossible - Fallout Christopher McQuarrie er tilbage som instruktør på både denne film og Mission: Impossible 7. Actionfilmen får premiere samme år, som Tom Cruise, der bl.a. er kendt for at lave sine egne stunts, fylder 60 år.